Klokka 20 i morgen spiller Kari Bremnes i Bøhallen, og tidligere anmeldelser bør love godt for publikummet.

«Kari trollbinder publikum…konsertane har ein spesiell nærheit som sitt i lenge», skriver Nattjazz i Bergen.

«Og Kari ga de aller fleste av oss det vi ville høre. Sanger om ensomhet og tosomhet, men med snert av ironi i seg. Dette viser hvor stor kunstner hun egentlig er», skriver Nordlys.

«Du kunne kjenne det som ei sitring gjennom salen. Ei sitring i heile ditt hjerte. For folk er glad i ho Kari», skriver anmelder Tove Myhre.

Nerver før konsertene

Nordlys-anmelderen biter seg merke i at Kari har nerver før konsertstart.

Dama som etter tre og et halvt tiår i bransjen fremdeles sitrer av nervøsitet når hun går på scenen. For hun er alltid spent på opplevelsen som venter. Kanskje er dette en av hemmelighetene bak de mange utsolgte kulturhus og scenene som denne dama besøker? At hver konsert leveres i høyspenn, energisk og på hugget, skriver arrangøren i Bø i en pressemelding.

Arrangøren forteller at forhåndssalget går godt.

– Det er forhåndssolgt over 500 billetter til sammen. Vi forventer en del trøkk i døra, så det kan være lurt å forhåndsbestille for dem som vil sikre seg plass, sier Ingmar Wåhlberg i arrangøren EventYR AS.

– Flaata med usedvanlig vakker stemme

For Wåhlberg og kompani mobiliserer akkurat nå til det de selv kaller sommerens høydepunkt på yttersida. Konserthelga i Bø starter med Paal Flaata førstkommende fredag.

– Det var Madrugada og Midnight Choir som var det store under den blå timen på starten av 2000-tallet. Alle som liker Madrugada, vil like Paal Flaata, sier Wåhlberg.

Flaata er kjent som vokalist i Midnight Choir, og har kjørt solo siden bandet ble oppløst i 2004. For albumet Wait By The Fire ble han nominert til Spellemannprisen 2012 i klassen country.

Paal er kjent for sin usedvanlig vakre stemme, sine Elvis-tolkninger, sin suggererende scenepersonlighet. En konsert med Paal er en kveld rundt bålet i midtvesten, skriver arrangøren i pressemeldingen.

– Er dere klare for Norges man in black? spør arrangørene.

Og lørdag venter Kari spent. Oppvarming til Kari Bremnes er bygdas egen visedronning og årets festivalprofil, Julie Willumsen.

– Ho Kari e rå, rett og slett. Trolsk. Julie funker dessuten glimrende i dette landskapet. Dette kommer til å bli smått legendarisk.