Halvegs gjennom åtte dager med framføring av Egner-klassikeren i teaterbygda Dverberg har hele 300 sett Katrine Strøm og Nikoline Spjelkavik sin oppsetning.

– Ja, det er teaterfeber her på Dverberg. Vi er veldig fornøyd med besøket så langt, sier inspisient Maja Larssen. Hun reiste rett hjem til Andøy for å lage sommerteteater etter endt utdannelse ved The Royal Academy of Dramatic Art for noen uker siden.

Hun oppfordrer folk til å være tidlig ute med å sikre seg billetter til de siste dagene.

– I fjor måtte vi avvise publikum som ville se de siste forestillingene. Vi har bare 98 billetter i salg hver kveld, sier Larssen i en pressemelding.

Kan slå uslåelig rekord

Med godt besøk på de siste forestillingene kan faktisk teaterklubben slå den «uslåelige» rekorden fra i fjor der 700 løste billett til Karius og Baktus.

– Vi tørr nesten ikke tenke på det, men det stemmer, vi ligger meget godt an. Vi gleder oss uansett over flotte tilbakemeldinger fra publikum hver kveld. Det er også stas at vi hver forestilling kan la nye tanntroll prøve seg på scenen for første gang. Vi vil både lage knall godt teater og være en læringsarena for de yngste. Det er meget krevende, men vi har fabelaktige folk på alle poster og føler at vi får til noe helt spesielt, sier Larssen.