KAMPEN ER SLUTT. Melbu vant 4-3 i en målrik kamp.  Se intervju med spillerene i videoen øverst.

Gult kort til Stian Kristiansen på Mosjøen.

MÅL: Richard Tjelta skårer for Melbu. Stillingen er 4-3. Se vido av skåringen.

MÅL: Andreas Mikalsen utligner for Mosjøen. Stillingen er nå 3-3.

MÅL: Corner er mål heter det, og det stemte for Melbu denne gangen. Haider AL-Kharasany scorer på heading etter corner. 3-2 til Melbu.

Kristoffer Moss får gult kort.

Mosjøens Espen Nergård har fått gult kort.

Andre omgang har startet.

Melbu tar over spillet.

MÅL: Kristoffer Moss satte frisparket i mål. Stillingen er nå 2-2.

Trener Thomas Rønning tas ned på veg alene gjennom. Få skjønte at ikke det var utvisning.

Gult kort til Melbus Richard Tjelta.

Stor sjangse av Thomsas Rønning for Melbu, men det blir bare en nesten nestenscoring.

MÅL: Kristoffer Moss utligner for Melbu etter 14 minutter, men det tar bare 30 sekunder før Mosjøen skårte igjen. Stillingen er 1-2.

Det er Mosjøen som har komt best ut av de første minuttene av kampen.

Minuttet før scoringen hadde Torjus Nikolaisen en stor sjanse for Melbu, men lykkes ikke å få den mellom stengene.

MÅL: Fem minutter ut i kampen skårte Mosjøen på et frispark fra 20 meteren, målet gikk rett oppe i krysset. Mosjøen leder dermed 1-0 over Melbu.