Frivillighetspris til fotballstøtteforening

Årets frivillighetspris er tildelt støtteforeningen for damefotballen på Sortland.

Årets Frivillighetspris i Sortland går til ildsjeler som jobber en del i det stille, men som en gang i året får ganske stor blest om sitt engasjement.Prisvinnerne interesserer seg sterkt for en viss type fysisk aktivitet og for miljøarbeid. De påstår dessuten at de er ganske stor når det gjelder lokaler og geografi og de er glad i lange køer.Mange har nok hørt om Nord-Norges største loppemarked som blir arrangert i slutten av august hvert år, i år for sjette gang. En gjeng med entusiaster jobber hele året med å få inn smått og stort, gammelt og nytt, dyrt og billig, slik at Samfunnssalen blir ganske velfylt når dørene åpnes. Tiltaket er blitt så kjent at det knapt trenges å annonseres. Loppene kommer av seg selv. Et loppemarked er knapt avholdt før loppene begynner å ry inn igjen for neste år.Prisvinnernes engasjement for damefotballen i Sortland er stor og bidrar til at flere barn og unge, spesielt jenter, får lyst til å drive med idrett. Det årlige loppemarkedet betyr mye for damefotballen i Sortland og er den største inntektskilden foruten sponsorene. Det betyr at laget kan trene, bruke Blåby-hallen og ha god økonomi. Prisvinnerne er et aktivt støtteapparat for Damefot-ballen som driver med forebyggende arbeid for ungdom i kommunen. Med sin aktive rolle er prisvinnerne med på å sette Sortland på kartet, fremgår det av begrunnelsen for tildelingen.Prisen, som Sortland Frivilligsentral står bak, ble delt ut under lørdagskaféen på Lamarktunet.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Mikael fra Melbu fikk en sprø idé før påske:

Lagde musikkvideo inspirert av «Beauty and the beast» med familien i påskeferien

En spontan idé før påske ble til en storslått musikal-video filmet på Hadseløya.

Har samlet inn 60.000 kroner til kampen mot trafficking

Om få uker skal Ida Alexandra Claussen (28) løpe maraton i Hellas. Formålet er å samle inn penger til anti-trafficking-organisasjonen A21, og så langt har sortlendingen samlet inn 60.000 kroner.

Politiet etter fire husbranner i Bø siden nyttår:

– Foreløpig ingen grunn til å tro at det er en sammenheng

På fire måneder har fire hus brent ned til grunnen i Bø. Politiet sier at de foreløpig ikke har noen mistanke om at det er en sammenheng mellom noen av brannene.

Snø på Gardermoen skaper forsinkelser og innstilte fly

Østlandet er rammet av snøfall mandag morgen og formiddag. Det skaper forsinkelser i flytrafikken over hele landet.