Bøks støtter hvalmarkedsføring

Arctic Whale Tours på Stø har fått 200.000 fra Bøks for å profilere seg innen hvalsafari- og reisleivsbransjen.

Prosjektet ”Bedriftsutvikling av Arctic Whale Tours” ble behandlet i styret i Bøks AS den 11.01.2011 med positivt utfall. Daglig leder Camilla Ilmoni er storfornøyd med besluttningen, og skriver i en pressemelding at bedriften nå kan utvikle markedsføringen sin på en god måte.

- Ved hjelp av støtte kan AWT sterkere profilere seg som en unik og annerledes hvalsafari som tilbyr full-pakke safarier: hval sel og fugler kombinert i et eventyr. De fremste målene med prosjektet er å øke på kvaliteten av hvalsafariopplevelsen og få flere gjester. AWT skal innføre opplæring av ansatte og inkludere hvalforskning i bedriftsvirksomheten for å forsikre faglig kompetanse. Det skal videre satses på tillrettelagt markedsforing og sterkere nettverksbygging. Planen er også å utvide sesongen og utvikle flere tilleggsprodukter. Dette med hensikten på å øke volumet og skape nye arbeidsplasser.

Hun mener at AWT er å oppfatte som et spydspissprodukt for regionen og tror ringvirkningene kommer til å påvirke positivt hele reiselivsbransjen.

- AWT er også en drivkraft for Stø og andre aktører i fiskeværet. Gjennom prosjektet kommer denne rollen til å bli ennå sterkere.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Jusprofessor om hemmelighold:

– Regionrådet kan ha opptrådt i strid med loven

«Personalsaken» i Vesterålen Regionråd er fortsatt hemmelig, og onsdag ble det holdt et «hemmelig» møte.

Se video av den uheldige hvalen

Hvalen som strandet og døde i Lødingen var en spermhval.

Slukket gressbrann i Bø

Brannvesenet slukket i ettermiddag en gressbrann i Bø.

Kunstneren bak Mannen fra havet

- Som å komme hjem til en venn

Kunstneren bak den fire meter høye skulpturen Mannen fra Havet i Bø, Kjell Erik Killi Olsen, var fredag tilbake for å se på sitt eget kunstverk for første gang på 15 år.