Bøks støtter hvalmarkedsføring

Arctic Whale Tours på Stø har fått 200.000 fra Bøks for å profilere seg innen hvalsafari- og reisleivsbransjen.

Prosjektet ”Bedriftsutvikling av Arctic Whale Tours” ble behandlet i styret i Bøks AS den 11.01.2011 med positivt utfall. Daglig leder Camilla Ilmoni er storfornøyd med besluttningen, og skriver i en pressemelding at bedriften nå kan utvikle markedsføringen sin på en god måte.

- Ved hjelp av støtte kan AWT sterkere profilere seg som en unik og annerledes hvalsafari som tilbyr full-pakke safarier: hval sel og fugler kombinert i et eventyr. De fremste målene med prosjektet er å øke på kvaliteten av hvalsafariopplevelsen og få flere gjester. AWT skal innføre opplæring av ansatte og inkludere hvalforskning i bedriftsvirksomheten for å forsikre faglig kompetanse. Det skal videre satses på tillrettelagt markedsforing og sterkere nettverksbygging. Planen er også å utvide sesongen og utvikle flere tilleggsprodukter. Dette med hensikten på å øke volumet og skape nye arbeidsplasser.

Hun mener at AWT er å oppfatte som et spydspissprodukt for regionen og tror ringvirkningene kommer til å påvirke positivt hele reiselivsbransjen.

- AWT er også en drivkraft for Stø og andre aktører i fiskeværet. Gjennom prosjektet kommer denne rollen til å bli ennå sterkere.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Aktører fra hele landet vil kjøpe Coop Prix-bygget i Bø

Prixbygget på Straume i Bø har ligget ute for salg i knappe tre måneder. Selv om det fortsatt ikke foreligger noe bud, blir interessentene stadig flere.

150 turnere til ungdomsstevne på Melbu i mai

19.-21. mai arrangerer Melbo Turnforening ungdomsturnstevne for ungdom fra 13 år og oppover. Dette er første gang et slikt arrangement arrangeres i Nordland.

– Vil i realiteten bety fritt skolevalg

Politikerne i Øksnes diskuterer om de skal åpne for fritt skolevalg i kommunen, eller om de skal stramme inn kriteriene for skolebytte. Forslaget som ligger på bordet fra rådmannen vil i realiteten innebære fritt skolevalg.

Noen kveiter bør du ikke spise

Det er trygt å spise kveite under 100 kilo, men er de enda større, er det så mye uønskede stoffer at det frarådes å spise fisken.

Sandberg mener Ap er bakstreversk om pliktordningen

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) utfordres av Ap på hvordan man skal sikre arbeidsplasser ved fiskerianlegg i Nord-Norge dersom pliktsystemet skrotes.