Stilte kritiske spørsmål

John Helmersen fra Andøylista stilte kritiske spørsmål om Risøyhamn skole i formannskapet.

Under gårsdagens formannskapsmøte i Andøy stilte John Helmersen i Andøylista flere kritiske spørsmål. Spørsmålene kommer på bakgrunn av bekymringsmeldinger til Helmersen fra foreldre, og på bakgrunn av FAUs (Foreldrenes Arbeidsutvalg) kritiske merknader rundt forholdene på skolen.

Helmersen spurte blant annet om hvorfor det ikke tidligere er meldt om avvik ved skolen i Risøyhamn, og han lurte på om politisk nivå i Andøy kommune vil få en rapport om internkontrollen ved Risøyhamn skole, og om hvordan kommunen har håndtert eventuelle meldinger om avvik. John Helmersen spurte også om kommunens eventuelle erstatningsansvar hvis det skulle vise seg at barn er påført helseskade som følge av at kommunen har sviktet sitt ansvar hva gjelder kvaliteten på lokalene.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Aktører fra hele landet vil kjøpe Coop Prix-bygget i Bø

Prixbygget på Straume i Bø har ligget ute for salg i knappe tre måneder. Selv om det fortsatt ikke foreligger noe bud, blir interessentene stadig flere.

150 turnere til ungdomsstevne på Melbu i mai

19.-21. mai arrangerer Melbo Turnforening ungdomsturnstevne for ungdom fra 13 år og oppover. Dette er første gang et slikt arrangement arrangeres i Nordland.

– Vil i realiteten bety fritt skolevalg

Politikerne i Øksnes diskuterer om de skal åpne for fritt skolevalg i kommunen, eller om de skal stramme inn kriteriene for skolebytte. Forslaget som ligger på bordet fra rådmannen vil i realiteten innebære fritt skolevalg.

Noen kveiter bør du ikke spise

Det er trygt å spise kveite under 100 kilo, men er de enda større, er det så mye uønskede stoffer at det frarådes å spise fisken.

Sandberg mener Ap er bakstreversk om pliktordningen

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) utfordres av Ap på hvordan man skal sikre arbeidsplasser ved fiskerianlegg i Nord-Norge dersom pliktsystemet skrotes.