- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Nyheter

Melbo og Stokmarknes smeller sammen

Melbo fotballklubb og Stokmarknes håndballklubb barker sammen for en god sak.

Kniven på strupen for Vesteraalens

I åtte år har Vesteraalens AS lagt beslag på tomta som er tilrettelagt for ny hermetikkfabrikk ved Sortland havn. Om mindre enn seks uker bortfaller festeretten til tomta, men bygginga har fortsatt ikke startet.

Leder Politiets Fellesforbund:

Sigve Bolstad gjenvalgt

Sigve Bolstad fra Lødingen ble gjenvalgt som leder av Politiets Fellesforbund tirsdag ettermiddag.

Lover større motstand:

Møter laget de tapte mot forrige helg

Lørdag møter Sortland VBK Oslo Volley, laget de tapte mot i cupen forrige helg. Denne gangen spiller sortlandsdamene på hjemmebane.

Skuffende atom-møte

Kampen mot atomavfall er satt på vent. Motstandsgruppen ”Lofoten mot Sellafield” er ikke fornøyd med beslutningen.