- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Tente julegrana

Flere hundre møtte opp på torget på Sortland for å se julegrana bli tent.

Sigerfjording lager landets beste juleøl

Juleøl laget av en sigerfjording ble kåret til best i test i landets største avis. Men sortlendinger får ikke kjøpt det på polet.

Kontroll uten mangler

Politiet måtte gå resultatløse hjem etter fartskontroll i Andøy.

Tre tap for Øksil-damene

Møtte tøff motstand i rankingturnering i Tønsberg.

- Ja til hallplanene

- Jeg ser ingen skjær i sjøen for hallprosjektet, sier gruppeleder Camilla Skog Rodal (Frp). - En ny hall vil gjøre Hadsel til en enda mer attraktiv kommune, sier ordfører Siv Aasvik (Ap).