- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

Mer å lese på vol.no:

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Nyheter

Forlenger levetida til Tjeldsundbrua

Statens vegvesen har opprettet et spesialprosjekt for langtidsrehabilitering av flere store bruer i Nord Norge, deriblant den monumentale Tjeldsundbrua ved inngangen til Lofoten og Vesterålen.

Fire fikk bot på Dverberg

Høyeste målte hastighet var 61 kilometer i timen.

"Med Kjærlighet til Vesterålen" starter innspillingen i mai:

Mangler fortsatt mannlige deltakere

Realityproduksjonen "Med Kjærlighet til Vesterålen" nærmer seg innspillingsstart. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, dersom du er mann, vel og merke.

Suksessfull avslutning for Fotballakademiet

Fredag var det sesongavslutning for Fotballakademiet i Vesterålen.