- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Signer innlegget ditt med fullt navn.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Disqus
Hadsel

Lover bensin

I lang tid har innbyggerne på Melbu vært uten et lokalt sted å fylle bensin eller diesel på bilene sine. Nå løses problemet.

Skåret for førstedivisjonslag

Mathias Dahl Abelsen skåret for førstedivisjonsklubben Alta i fotballcupen. Det samme gjorde Jonathan Barlow for Tromsdalen.

Grafitt fra Jennestad ble til kunst i fabrikken

Kunstnerne Emilija Skarnulyte og Tanya Busse har latt seg inspirere av grafittgruvedriften på Jennestad i sitt nyeste kunstprosjekt.

Tar tak i Nesset

Reguleringsplanen for Stokmarknes sentrum er under arbeid.  Miljøgate og strandpromenade kan bli resultatet.

Ber om flere detaljer
før avgjørelsen tas

Hovedutvalg for skole og kultur utsatte torsdag behandlingen av rådmannens innstilling til nedleggelse av Strengelvåg skole og ungdomstrinnet i Alsvåg.