- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Nyheter

400 på julekonsert

Lasse Uppmann sikrer julestemning for 400 i Sortland kirke.

Nå får nybakte foreldre i Sortland tidlig hjemmebesøk

Skal ivareta nybakte familier på en enda bedre måte enn tidligere.

Anmelder dekkforsøpling

Hadsel kommune har besluttet å anmelde forsøpling på Børøya.

Sortland kirke i blå innpakning

Bruker lys fra Ishavskatedralen i Tromsø for å skape spesiell atmosfære.

Pliktløse?

Tveterås-utvalgets forslag er i realiteten bare en sluttføring av eksisterende fiskerpolitikk der ulike regjeringen stilletiende fjerner trålernes  plikter overfor lokalmiljø som Melbu.