- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Håper på storinnrykk fra hele Andøy og Vesterålen

– Bli med på kraftsamling for Andøya flystasjon

Onsdag klokka 14 bør det være stille i Andøy, for alle som kan bør være i Norlandiahallen på markeringen for Bevar Andøya flystasjon. – Alt er klart og vi håper hele Andøy og Vesterålen stiller opp, sier Kenneth Pettersen.

Disse deltar på markeringen

En rekke fagforeningstopper og andre gjester deltar under markeringene på Andenes og i Oslo. Her er oversikten.

Slik blir markeringen, minutt for minutt

Med direktesending, begge veier, mellom Andenes og Oslo er det nødvendig med presisjon i avviklingen av onsdagens markering.

Anniken Huitfeldt (Ap) besøkte Andøya flystasjon og ATC:

- Har ikke tatt stilling til delt løsning eller andre alternativer

Mandag besøkte lederen av Stortingets utenriks- og forsvarskomite Andøya flystasjon og Andøya Test Center. – Besøket har vært svært nyttig, sier Anniken Huitfeldt.

Anniken Huitfeldt (Ap) besøkte Andøya flystasjon og ATC:

- Har ikke tatt stilling til delt løsning eller andre alternativer

Mandag besøkte lederen av Stortingets Utenriks og Forsvarskomite Andøya flystasjon og Andøya Test Center. – Besøket har vært svært nyttig. Men når det gjelder delt løsning, eller andre alternativer, har vi ikke tatt stilling, sier Huitfeldt.