- Knallsuksess for DirekteReiser.no!

På en knapp uke er allerede 150 flybilletter fra Evenes til Europa solgt, melder vesterålsfirmaet Discover Arctic AS. - Bookingen går varm, sier Bengt Jaegtnes.
(Foto: Gard L. Michalsen)

Foto: Gard L. Michalsen

For en drøy uke siden lanserte Discover Arctic AS med samarbeidspartnere 14 charterturer til Munchen og London gjennom vinteren 2012/13. Flyene har to misjoner; bringe europeiske turister på vinterferie til Vesterålen og Lofoten er den ene. "På kjøpet" får vi vesterålinger mulighet til å fly direkte fra Evenes til Europa.

- På en knapp uke er over 150 billetter solgt, og bookingen går varm!, skriver daglig leder Bengt Jaegtnes i Discover Arctic AS i en pressemelding.

Allerede i desember går de første flyene til London og Munchen - blant annet med mulighet til å feire nyttårshelga i London.

Les mer om turene og programmet for vinteren her.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Går mot olje-nei for Sp

I sitt forslag til Senterpartiets nye partiprogram sier programkomiteen nei til oljeutvinnning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

Etterlyser tydeligere engasjement fra nordlandsbenken

SVs Marius M. Jøsevold er overrasket over at stortingsrepresentantene fra Nordland ikke er tydeligere i sitt engasjement for Nord-Norge og Andøya flystasjon i saken om langtidsplanen for Forsvaret.

Fylkespolitikere på rundtur i Vesterålen

De neste tre dagene reiser gruppelederne i fylkestinget på rundtur i Vesterålen for å få innblikk i lokale saker og lokalt næringsliv.

Utforkjøringer står for flest dødsulykker i trafikken

Utforkjøringsulykker og møteulykker står for mer enn 70 prosent av alle dødsulykker i trafikken.

Båtulykken på Sandnes i Hadsel:

Livet stod ikke til å redde etter båtulykken:

Torben (13) døde på sykehus av skadene