Søndag startet "Reginedagan" i Bø.

Et arrangement det hadde knyttet seg store forventninger til, var "En stormfull aften", som var en samtale mellom stylist Storm Pedersen og journalist Kristina R. Johnsen.

Pedersen har store deler av verden som nedslagsfelt og har jobbet med flere verdskjente artister som for eksempel Lady Gaga. I begynnelsen av karrieren kalte han seg gjerne "visuell potet", fordi han syns det var vanskelig å begrense seg til én tittel. Han innrømmer at han ikke så like lyst på bransjen i begynnelsen.

- Inntrykket mitt var at den var litt "bitchy" og ikke så trivelig. Nå elsker jeg bransjen. Jeg setter pris på å hå muligheten til å jobbe på dette nivået, sier han.

- Stol på deg selv

Pedersen var fornøyd med hvordan seansen hadde gått da VOL snakket med han etter at intervjuet var over.

- Det var rart å sitte der oppe.  Men det fungerte. Stemninga var god og det var flott at folk koste seg og lo, fortalte Storm Pedersen etter at det var over.

Stylisten har følgende råd til unge vesterålinger som har lyst til å få til og skape noe på det kreative plan, men som ikke helt tørr å ta det siste skrittet.

- En må være ærlig med seg selv, slik at en går  for det en virkelig har lyst til å gjøre, uavhengig av av hva andre måtte mene. Det krever guts, og det krever at en må bli kjent med seg selv, sier Storm Pedersen.

Skal bruke hele Bø

Øverste sjef for "Reginedagan", Chanette Pedersen, er fornøyd med starten på festivalen.

- Det har vært en god start. Seansen med Storm var god og interessesant, både frå hovedperson og intervjuer, sier hun.

Pedersen understreker at målet med "Reginedagan" er å lage en variert festival som speiler mangfoldet i Bø.

- Derfor er et viktig for oss å bruke hele Bø, hver eneste krik og krok. Vi ønsker å vise fram folk hva vi har, slår Pedersen fast