Onsdag 13.august spiller Bodø/Glimt kamp mot et blandet lag fra Andøya.  Kampen markerer åpningen av den nye kunstgressbanen i Risøyhamn. Tom Stenvoll, trenerkoordinator for AIL, skal ha en laglederrolle. Han har som kjent lang erfaring fra Tippeligaen, og det kan nok komme godt med.

Glimt med Jan Halvor Halvorsen i spissen kommer med troppen, og har ikke tenkt å gjøre det lett for Andøylaget.

Fotballskole

Andøygutten og LNS arrangerer fotballskole med instruktører fra Glimt for barn i alderen 7-16 år, 12. og 13. august. Denne kampen setter en ekstra spiss på fotballskolen.

LNS har siden 2008 vært hovedsponsor for Glimt og har arrangert fotballskole med like lenge. På denne tiden har det utviklet seg et fotballmiljø på sør-øya. Leder i Andøygutten Jonny Johansen sier at Andøygutten nå har 7 lag i aldersbestemte klasser som hevder seg bra i sine serier. På sikt har vi som mål å etablere lag i den voksne aldersklassen, sier Johansen.

Viktig med omdømme

Adm. dir. i LNS Frode Nilsen er glad for at Glimt har mulighet til å stille med hele laget. Han sier at samarbeidet med Glimt gir ringvirkninger lokalt med økt fotballinteresse. Det er helt fantastisk at Nord-Norges flaggskip og eliteserieklubben Glimt skal spille kamp i Risøyhamn.

For LNS er viktig å bygge omdømme lokalt og gjøre Sør-Andøy til et attraktivt sted å bo. Det er også viktig at vi bidrar på de stedene som vi har ulike anleggsprosjekter.