Lekebutikken «Småfisk» i Bø, lanserte denne uken nettbutikken www.smaafisk.no. Dermed blir lekebutikken fra fjærsteinene i nord tilgjengelig også for kunder på andre siden av tunnelen.

Les også: Nå åpner Småfisk snart nettbutikk

– Det er kjempespennende å tilby produktene våre til kunder over hele landet, sier Katie Hanken, som er gründeren bak Småfisk, i en pressemelding.

Hun forteller videre at både bøfjerdinger og vesterålinger har tatt veldig godt imot den lokale butikken. Hun derfor at responsen på nettbutikken blir like god.

Tysk inspirasjon

Nettbutikken er en stor del av konseptet til «Småfisk», som ønsker å være Nord-Norges favorittlekebutikk.  Butikken har kvalitetsleker og barneinteriør, og ser ellers etter spesielle produkter som kanskje ikke de andre butikkene har.

– I planleggingsfasen av bedriftsetableringa reiste jeg til Tyskland på en stor internasjonal messe kun for leker.  Det var en hel hall med kun treleker, og derfra har jeg hentet mye inspirasjon. Jeg tror jeg kan jobbe med dette hele livet uten å få tid til å presentere alle de kule tingene jeg vet finnes, sier Hanken i pressemeldingen.

– Bare starten

Hanken forteller at det etter hvert vil komme flere nyheter fra «Småfisk».

– Ja, dette er bare starten. Til å begynne med har jeg lagt inn en del treleker, puslespill og hobbyartikler i nettbutikken.   Men det legges inn nye produkter hver dag og jeg gleder meg til å bygge opp bedriften over tid.

Den nye nettbutikken er levert av Bø-bedriften «Nettrakett», som er eid og drevet av gründerne Marius Jørgensen og Line Suhr Johansen.