Tryllekunstner Hans Grane kommer til årets Reginedaga i Bø. Foto: Pressefoto

Når Reginedagan går av stabelen i juli, er det som vanlig med teaterverkstedet Fykomfei for barna. Denne gangen blir det verksted i regi av Bøfjerdingen teater, som har leid inn i Nikoline Spjelkavik fra Dverberg som årets kursholder og regissør.

Det er Regine Normanns eventyr om Oterhammen som skal iscenesettes - og Nikoline vil ha med seg 12 i alderen 9 til 14 år.

Tryllekunstner til Bø

Nytt av året under årets Reginedaga er både trylleskole og trylleshow.

- Endelig har vi fått det til! Vi er stolte av å kunne invitere til både trylleshow og trylleskole, sier Chanette Bang Pedersen i komiteen i en pressemelding.

Det skjer 26. og 27. juli, og til Bø for å holde kurs og show kommer tryllekunstner Hans Grane.

- Grane er en av 30 i Europa som har universitetspoeng i faget magi, og han har mye undervisningserfaring bak seg. Grane er en erfaren og annerledes entertainer. Det siste året har han flere ganger vært å se på TV-skjermen, han har gjort over 400 show både i Norge og i utlandet, forteller Bang Pedersen.

- Granes mål er å tilby den beste magiske underholdningen på markedet. Nå er det altså Reginedagan han gjester - og publikum bør kjenne sin besøkelsestid, sier hun.

Skal lære bort flere triks

Hans Grane selv sier i pressemeldingen at deltakerne skal lære minimum tre ulike triks som de kan lure venner og familie med.

- Trylleskolen skal være et kurs med fokus på sterke og direkte magiske triks som er relativt enkle å gjennomføre med litt trening. Jeg ønsker å lære deltakerne triks de kan gjøre når som helst og hvor som helst - uten masse fancy utstyr, forteller Hans Grane.

Trylleskolen har plass til 15 deltakere, og er for de mellom 11 og 18 år.

Trylleskolen avsluttes med show av både deltakerne og tryllekunstner Hans Grane.