Mandag kveld møtes Luna og Stokmarknes på Straume kunstgress i Bø. Stokmarknes hadde de største sjansen  i starten av kampen, men likevel var det hjemmelaget som gikk opp til 1-0 etter knappe 20 minutter.

Målet ble signert av Gøran Dybdahl, etter en heading. I tillegg til å ha de største sjansene har også Stokmarknes hatt mye av banespillet så langt i kampen.

Resten av omgangen forløp uten dramatikk, bortsett fra at Andreas Enoksen på Stokmarknes måtte ut med skade like før pausen.

Hjemmelaget kom også mer med i kampen utover i omgangen, men totalt sett har første omgang vært en forholdsvis tam forestilling.

Luna økte ledelsen til 2-0 ti minutter ut i andre omgang, ved Anders Pedersen. Målet kom etter et frispark, der det ble mye frem og tilbake, før Pedersen fikk tak i ballen, tråklet seg fri og satte ballen i nota alene med keeper. Stokmarknesspillerne protesterte høylydt på avgjørelsen, og mente målet burde vært annulert for offside.

Stokmarknes produserte mange målsjanser etter vhilken, men manglet det lille ekstra for å få ballen i mål, og dermed vant Luna kampen 2-0.