De siste sju årene har Haugen bygdelag i Bø sørget for sommersprell og aktiviteter for barn og voksne på den gamle skolen i bygda.

I år er ikke noe unntak, og til helga blir det igjen sommermarked på Haugen.

Godvær bestilt

- Vi gleder oss, og håper publikum kjenner sin besøkelsestid. Som vanlig har vi hatt kontakt med værgudene, og godvær er bestilt, sier Chanette Bang Pedersen i bygdelaget i en pressemelding.

På lørdag og søndag blir marked med ulike utstillere, det blir åpne telt hvor du kan nyte grillmat, kaffe og kaker. Det blir aktiviteter for barn, og Bø kystlag kommer for å vise frem spennende ting de har i samlinga si. På lørdag formiddag kommer også en gjeng fra Bø bryteklubb, som skal vise litt av hva de driver med. Da klubben var i Kristiansund sist helg, tok de med seg hjem tre gull og to sølv.

Konserter

- På søndags formiddag kommer Nathalie Bang for å holde minikonsert fra utescenen i storteltet. Nathalie har alltid vært glad i å synge, og har vunnet flere sangkonkurranser, og deltatt i NRKs The Hit og Stjernestoff i Harstad. Det er vel verdt å få med seg! mener Bang Pedersen.

Det blir også sprell for de voksne i kveldinga, med lavvopub på fredag og konsert med Espen Askeladd og hjelperne på lørdag.

- Da burde det rykke litt i dansefoten, sier Bang Pedersen og ønsker velkommen.