Et av de musikalske høydepunktene på årets Reginedagan-plakat var for mange fredagens konsert med Marion Ravn i Bøhallen.

Til tross for at hun har pappa fra Bø og har tilbragt mang en sommer på Steine, har Ravn aldri spilt konsert i bygda. - Det er spesielt for meg å spille her i dag. Jeg lurer på om besteforeldrene mine hadde trodd dette for 29 år siden. Det kan faktisk hende, for jeg sang jo hele tida, sa Ravn fra scenen.

Hun har spilt for folkemengder langt større enn Bøs befolkning, sikkert Vesterålens også, og turnert verden over med M2M og Meat Loaf. Under fredagens konsert sto imidlertid over halvparten av stolene i hallen ledig med rundt 150 solgte billetter, noe kanskje en sjelden fin sommerkveld på yttersida kan ha litt av skylda for.

Ravn tok publikum med gjennom en 20 år lang karriere, noe som er ganske imponerende for ei dame på 30. Fra tenåringspop med M2M, innom gamle og nye soloalbum og et par turer innom Hver gang vi møtes.

Stemmen er mektig, og leverer ikke fra seg en eneste sur tone under konserten. Ravn har stått på scenen hele livet, dette kan hun. Hun veksler mellom gitar og piano, helt alene og med fullt band i ryggen. Publikum kan rett og slett lene seg tilbake og nyte showet. Og det gjorde de.

Siste låt endte i stående applaus og trampeklapp, og Ravn måtte inn på scenen en gang til før hun kunne gå ut å nyte kveldssola i Bø.