Ny runde med turmarsj

Kommende søndag blir det en ny runde i vinterserien i Bø.

Starten blir fra ”Skihytta” i Øyjordlia – som vanlig.

- Vêrmeldinga lova oss godt vêr i helga – så da er det bærre å gjøre seg klar til en fin tur – nå når det er begynt å bli lysere – og sola har vist seg noen (få) ganger. Det blir fleire løyper å velge mellom – både langs vei og sti – og kanskje i fjæra. Det er små sjanser for en skitur – men kanskje en sykkeltu, står det å lese i en pressemelding.

For dem som vil ha noe å bite i, blir det servering på ”Skihytta” etter turen. Ellers oppfordrer turlaget til å ta med seg familie venner til trimtur.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:

– Ryggedalstunnelen er høyt prioritert

Avdelingsdirektør i Statens vegvesen, Geir Jørgensen, er uenig i at Ryggedalstunnelen er trafikkfarlig og mener den er bedre enn sitt rykte. Samtidig presiserer han at tunnelen etter hvert skal rustes opp for flere titall millioner kroner.

Kan slakte fisk igjen etter ni måneder

Egil Kristoffersen & Sønner hadde et blytungt 2016. Nå begynner det å se lysere ut.

Simen (27) tok med kone og barn og flyttet til Bø for å starte bedrift:

– Å lytte til kundenes ønsker er noe jeg prioriterer

Det er snart ett år siden Simen Schjølberg startet opp kafeen «Står Han Av» i Straumsjøen i Bø. 26-åringen er fornøyd med at han fortsatt trekker bra med gjester uka gjennom.

– Denne regjeringen har ikke vært snill med Nord-Norge

Forslaget om å avvikle trålerplikten, har skapt mye harme blant både fiskere og andre engasjerte. En av dem som har problemer med å forstå forslaget,er FrPs gruppeleder i Bø, Atle Olsen.