- Jeg er veldig godt fornøyd med resultatene. De var særdeles bra, forteller Torfinn Johnsen i Bø skytterlag.

Totalt sju deltakere fra Vesterålen deltok i konkurransen, som hadde 240 deltakere. Disse var Martin Andre Henriksen, som skjøt i klassen rekrutt. Han skjøt seg til finale og ble nummer tre. Tredjeplass fikk også Henning Bakkejord Johnsen i klassen eldre rekrutt og Tom Henriksen, som deltok i klasse to.

- Vesterålen skyttersamlag gjorde det veldig bra denne gangen, særlig på ungdomssida. Og så synes jeg det er bra at det voksne kommer etter, sier Johnsen.

Ellers fikk Torfinn Johnsen, som deltok i 3-5 samla, en sjetteplass i finalen. Marita Charlotte Johnsen, deltok i nybegynner i voksenklassen og fikk en fin tredjeplass. Der var det derimot ikke finaleskyting.  Helene Enoksen fra Melbo vant forøvrig den klassen. Jim Arne Vikestad, også han fra Melbo, ble nummer seks i samme klasse. Jan Fredriksen, fra Dverberg, skjøt seg til finalen i veteran 55, men stilte ikke. Han innså at det var for langt opp.

Vesterålsskytterne ligger ikke på latsida. Nå til helga er de klare for ny dyst i forbindelse med at det arrangeres vinterstevne i Bø.