- Vi har mye utstyr stående rundt. Og da er det greit å få det innomhus, også med tanke på sikkerhet, sier daglig leder i Egil Kristoffersen & Sønner, Eva Kristoffersen.

I hovedsak hører mesteparten av utstyret til båt og inkluderer blant annet notposter, tauverk og ellers oppdrettsutstyr i alle valører.

Må vite hva man har

Ifølge Kristoffersen er det viktig å ha orden i systemet når man driver med oppdrett. Men at de har hatt de rotete på eiendommen frem til nå, synes hun ikke.

- Roetete har det ikke vært, men det er viktig at man til enhver tid vet hva man har og hva som er hva. Utstyret skal dokumenteres gjennom et eget sertifikat og da er det viktig å ha orden i sysakene. Til mer man har innomhus, til bedre blir arbeidsforholdene og ikke minst systemet, slår hun fast.

Blir full

Arbeidet med å sette opp den nye lagerhallen tok til i forrige uke og er ventet å være ferdig i inneværende uke.

- Vi måtte utsette arbeidet på grunn av dårlig vær. Men planen er at hallen skal være ferdig reist til helga. Deretter skal gulvet støypes, så det vil nok ta noe tid før hallen er klar til bruk. Det kommer også an på været, sier Kristoffersen.

Når hallen er fiks ferdig og alt utstyr kjørt inn, skulle man kanskje tro at det fortsatt vil være plass til mer. Men det blir neppe realiteten.

- Jeg ser ikke bort fra at hallen faktisk blir mer eller mindre full. Det er ganske mye utstyr det er snakk om, humrer Kristoffersen.

Ingen flere haller

At det derimot blir satt opp flere lagerhaller med det første, er ikke aktuelt.

- Nei, det skjer ikke, for det er andre ting vi ønsker å prioritere. Det neste som står på lista er notbøteri og nytt administrasjonsbygg, slår hun fast.