Monika Godvik og datteren Mina stiller med både boergeiter, lam og høns under årets Sommer-Marked på Haugen. Foto: Innsendt

- Som vanlig har vi hatt kontakt med værgudene, og godvær er bestilt, forteller leder av Haugen bygdelag, Chanette Bang Pedersen, i en pressemelding.

12. - 14. juni er det igjen duket for sommermaked på Haugen i Bø, og ifølge arrangøren blir det spekket med god mat og aktiviteter for både store og små.

- Det meste skal foregå utendørs, men også noe inne. Det blir marked, hvor mange forskjellige deltakere stiller ut og selger sine varer. Det blir åpne telt hvor du kan nyte grillmat. På scenen vil barna kunne utfolde seg kunstnerisk - der dekker vi gulvet med tegnepapir og legger fram farger. I tillegg vil det bli familievennlige aktiviteter - og her vil vi fremheve Godviking Gård, som tar med seg en del av dyrene sine og lager dyreskue for oss ved lavvoen vår, forteller Bang Pedersen i pressemeldingen.

Der kan små og store bli nærmere kjent med både boergeiter med kje, villsau med flaske-lam, gås, høns av flere raser og påfugler, legger hun til.

Det blir også underholdning fra gutta i PrimaVista, og unger fra Bø gym og turn skal ha oppvisning for de fremmøtte. Espen Askeladd og hjelperne spiller også opp til dans i lavvoen.

- Vi gleder oss, og håper publikum kjenner sin besøkelsestid, avslutter bygdelagslederen.