Konserten på lørdag er publikumsrekord ved Malnes kirke, og beskrives som en fantastisk opplevelse av de fremmøtte. Publikum kom fra alle Vesterålens kanter, både Myre, Sortland, Andenes, Hadsel og ikke minst Bø var sterkt representert.

- Han er en helt utrolig forteller, en levende historiebok, forteller Bjørn Willumsen som er med i Bø Gospelkor som arrangerte konserten. Han antar det sterke besøket skyldes både at Ola Bremnes er en svært folkekjær artist, og den store mengden utflyttede Vesterålinger som er hjemme på ferie.

Skryter av Gospelkoret.

Gospelkoret og Ola Bremnes fungerte som en fantastisk kombinasjon for anledningen, til tross for at de kun hadde møttes for en kort øving fredag før konserten. artisten utelukket ikke selv at det var mulighet for flere samarbeider:

- Jeg hadde en utrolig flott opplevelse med fantastiske musikere og rause musikere, og håper vi får en sjanse til å arbeide sammen igjen, forteller Ola Bremnes etter konserten, og føyer til at han mener koret har stor betydning for kulturlivet i regionen.

Bygde opp forventningene med fjelltur.

Før konserten ladet han opp med en fjelltur opp Vetten sammen med dirigent Julie Willumsen. - Det var en utrolig flott tur med fantstisk utsikt, og det bygde virkelig opp forventningene til selve konserten, forteller Bremnes. - Helhetlig sett så var Vesterålsturen en fantastisk opplevelse både musikalsk og personlig sett.

Tette bånd til Vesterålen.

Selv om Bremnes selv er lofoting, har han et sterkt forhold til Vesterålsk kultur og Historie.

- Jeg liker meg veldig godt her, det er veldig mye spennnende å ta tak i, Flere av mine låter har hentet inspirasjon herfra, forklarer artisten. Han trekker blant annet fram "rødbrune seil" som handler om en båt som ble borte i Bø, som lokalbefolkningen lette etter i over to år etter at den forsvant, og til slutt returnerte. - Da de så båten ble de så glade at de ringte i kirkeklokka, så hardt at den fikk en sprekk som fortsatt er der den dag i dag.