Gjennom hele sommeren har VA hatt en fotokonkurranse, hvor lesere har blitt oppfordret til å sende inn sine blinkskudd. Da fristen var gått ut, plukket juryen, bestående av Kolbjørn Hoseth Larsen, Daniel Sowe og Anja Elen Eikenes, ut fem bilder.

250 stemmer

Deretter har lesere stemt på bildene. Og bildet med flest stemmer var Wenche Oxholms blinkskudd av datteren Stine Oxholm og hunden Kasper. Bildet fikk rundt 250 stemmer.

Alle leserbildene kan du se her.

Bildet ble tatt med en iphone oppe ved lille Flatset-vannet en nydelig sommerdag i juli da familien var på fisketur.

– Nei, guri meg! Det var veldig artig, sier Oxholm da hun får den hyggelige beskjeden.

Bildet er beskjært og gjort om til svart-hvitt.

– Det var fint i orginalfargene, men med sort-hvitt kommer detaljene veldig tydelig frem. Det løfter bildet. Bildet er ikke oppstilt, og jeg tok mange bilder mens de koste seg. De er veldig glade i hverandre.

- Balsam i sjelen

Oxholm er ekte «nesset-jente», men flyttet sørover for å gå skole og etterhvert for å jobbe. Nå jobber hun som forsker i Tønsberg, men hun har fortsatt Hadsel nært hjertet.

– Det er som balsam i sjelen å komme hjem. Jeg elsker å være hjemme uansett vær.

Hun reiser hjem flere ganger i året.

– Jeg ønsker at barna mine skal få tilknytning til hjemstedet mitt. De er veldig glade i å gå på tur. Det får vi ikke gjort ordentlig i Tønsberg, så da må vi dra hjem til Hadsel.

– Tusen takk til alle som likte bildet mitt og stemte. Nå kjenner jeg at jeg har lyst å ta flere bilder, sier den lykkelige vinneren.