90min. Og der blåser dommeren! Med det vinner Melbo 3-1 i årets siste seriekamp, og avslutter med det sesongen med 5 strake seiere. Jeg takker for meg fra Stordalen Stadion, og ønsker alle en fortsatt fin lørdag.

90min. Vi er enda på overtid her i Bodø. Kan umulig være lenge igjen nå...

90min. Og der har vi nærmest en tro kopi av sjansen i sted. Junkeren blottlegger seg defensivt mot slutten, og Pedersen får stå helt alene i boksen. Dog får han ikke dreis på skuddet denne gangen heller, og må igjen se kula snike seg utenfor.

90min. Melbo gjør også sitt siste bytte i sluttminuttene. Ut med Christoffer Lockert og inn med Geir Bjørsvik.

90min. Adrian Pedersen er svært nær ved å sette et flott punktum for årets sesong der! Kommer seg fri fra en oppasser og sender et lurt skudd mot hjørnet, men ballen sniker seg utenfor

89min. Torben Halvorsen kåres til Junkerens beste spiller av en lokal jury. Tilskuertallet er på 102 personer, noe som må sies å være godkjent med tanke på den heller labre temperaturen Bodø byr på i dag.

87min. Thomas Rønning går over ende i boksen, men dommeren vinker Melbos spillende trener opp igjen. Dermed ingen straffe nummer tre for de mørkeblå.

85min. Hjemmelaget nærmer seg noe nå. Pumper baller inn i boksen, men blir denne gang avblåst for offside. Skal likevel sies at Martin Brun vartet opp med en fantastisk håndballredning i samme situasjon, selv om et eventuelt mål ikke ville blitt godkjent.

83min. Junkeren med en sluttspurt nå. Forsøker å angripe Melbo på flankene, men gjestene er solide i boks og slipper unna baklengs.

80min. Torjus Nikolaisen spilles gjennom, men Junkeren-keeper Krystian Kusz er nede og gjør en god redning.

78min. Rødt kort! Junkerens Espen Eilertsen som pådrar seg sitt andre gule, og dermed blir ferdig med årets sesong i 3. divisjon noe tidligere enn sine medspillere.

76min. MÅL! 1-3 Stian Ådalsbjørg. Og der kommer reduseringen. Stian Ådalsbjørg er råsterk når han får pirket ballen i mål mens han duellerer med både keeper og en midtstopper. En ekte krigerscoring av spissen.

75min. Veldig lomfortabelt for Melbo i øyeblikket. Junkeren prøver å spille ball, mens gjestene jakter kontringer og kan spare krefter.

72min. Junkeren fortsetter å prøve for tilskuerne som har møtt opp i dette bitende kalde høstværet. Melbo står likevel kompakt defensivt og nekter hjemmelaget rom.

68min. MÅL! 0-3 Erlend Robertsen. Og for en scoring det er! Erlend Robertsen viser at han har kvaliteter langt over dette nivået når han finter vekk tre-fire mann på vei mot 16 meteren, før han bøyer ballen i hjørnet. Praktfull goal av Melbos nummer 18! Det må likevel sies å være et flatterende resultat i det som har vært en jevnspilt affære her i Bodø.

65min. Nære redusering! Igjen er det Ivar Unhjem som får muligheten, men headingen etter et hjørnespark smeller i stolpen.

63min. Bytte for Junkeren: Ut med nummer 26, Martin Ryer, og inn med nummer 18, Bård Tommy Karstensen

62min. Lang ball fra Melbo i bakrom mot høyreiste Torjus Nikolaisen, men headingen blir aldri farlig for keeper.

59min. Corner for Junkeren. Klareres vekk.

58min. Til tross for at underholdningsverdien har vært så som så, har vi sett flere situasjoner der spillere har blitt liggende etter dueller. Den gang er det Haider Al-Kharasany som går seg en trøkk. Han kommer seg likevel på beina og kan fortsette kampen.

55min. Melbo kommer på nytt etter scoringen. Sender frem flere mann, og skaffer en corner gjennom innbytter Thomas Rønning. Hjørnesparket heades like over av stopper Børge Mandal

53min. MÅL! MÅL! 0-2 Thorjus Nicolaisen. Adrian Pedersen er sterk i duellen med en Junkeren-forsvarer, får han blir såpass dyttet i ryggen. Det kan se ut som at forseelsen skjer utenfor boksen, men dommeren dømmer innenfor og gir gjestene sitt andre straffespark for dagen. Det ekspederer Torjus Nikolaisen sikkert opp i nettaket, og dermed 2-0 til Melbo!

52min. Ny straffe til MIL!

50min. Var selvsagt Einar Hansson som ble skadet, ikke Robertsen. Mannen som kom inn tidligere i kampen må med andre ord selv ut med skade, og erstattes av Thomas Rønning.

48min. Erlend Robertsen får seg en skikkelig trøkk i en duell, og må hjelpes ut på sidelinja. Ser ikke ut som han kan fortsette.

45min. Nærmest direkte fra avspark får Melbo frispark i fin posisjon, men dommer blåser for offside etter legget fra Christoffer Lockert.

Junkeren gjør et bytte i pausen. Ut med nummer 4, Lars Erik Urving, og inn med nummer 2, Steffen Bentsen

45min. Ikke lenge til vi sparker i gang igjen nå. Det er en bitende kald høstdag i Bodø, noe som muligens også påvirker spillerne. Det blir likevel spennende å se om kampen tar seg opp i kvalitet etter Melbos ledermål rett før hvilen!

Pause

45min+4. Da er det pause her på Stordalen Kunstgress i Bodø, og jeg er tilbake så fort 2. omgang sparkes i gang.

45min+2. Svært nære 1-1! Johannes Magnussen bommer regelrett på ballen i egen boks, og forærer Ivar Unhjem nok en sjanse. Heller ikke nå klarer han dog å teste Martin Brun.

45min. Legges til en del grunnet skaden på Stian Fredriksen tidligere i omgangen.

45min. Junkeren kommer på en kontring i det vi er på overtid, men Ivar Unhjems skudd blir svært puslete og går rolig inn til keeper.

45min. En skikkelig vitamininnsprøytning rett før pause i en kamp som har skreket etter en scoring hele omgangen.

44min. MÅL! 0-1 Adrian Pedersen setter straffen sikkert nede i hjørnet. Foranledningen var et strålende løp på kant av Haider Al-Kharasany, før en hvitkledd spiller handset i feltet.

43min. Straffe til Melbo.

42min. Ruben Want prøver seg, men Martin Brun har plassert seg perfekt og holder kula i fast grep

41min. Frispark til Junkeren fra 25 meters hold, midt foran mål.

40min. Roet seg litt ned nå etter en innholdsrik periode i ste. Begge lag står godt defensivt og nekter motstanderne rom.

35min. Nå er det Melbo som styrer begivenhetene her. Først blir en corner klarert i siste liten av Junkeren, før ballen pumpes inn igjen for et påfølgende skudd. Likevel er det fortsatt smultring i målprotokollen for de blåkledde.

34min. Torjus Nikolaisen er nær ved å skape en farlig situasjon der! Jager et tilbakespill og får nesten foten på ballen når keeper feier den avgårde.

32min. Og i det jeg sier det holder Melbo på å score! Ballen klareres dårlig ut før Erlend Robertsen igjen smeller til. Keeper er dog med på notene og gjør en god redning.

31min. Veldig typisk serieavslutning der ingen av lagene har noe særlig å spille for, dete. Tempoet er passelig bedagelig, og minus Stian Fredriksens hodesmell har det vært få situasjoner med høy intensitet.

30min. Hjørnespark for Junkeren. Brun har igjen kontroll i feltet.

27min. Junkerens Tobias Henriksen prøver seg fra langt hold, men Martin Brun har kontroll

24min. Erlend Robertsen får en stor sjanse når ballen faller ned på 16 meter. Volleyforsøket blir dog dårlig og kula går langt over

23min. Junkeren som må sies å ha spist seg til et lite overtak i denne kampen, uten at de evner å bombardere gjestenes mål.

20min. Stor sjanse til Junkeren! Klabb og babb av en annen verden i feltet, men dommeren blåser til slutt frispark

19min. Melbo med et farlig innlegg i boks, men Junkeren får klarert.

16min. Intensiteten har tatt seg opp de siste minuttene, men å si at det har vært noen sjansebonanza vil likevel være å lyve.

13min. Junkeren prøver seg fremover, men det blåses offside.

9min. Hodeskaden tvinger Melbo til et tidlig bytte. 9: Stian Fredriksen ut, 15 Einar Hansson inn.

8min. En svært rolig åpning på kampen her. Melbo har hatt noen spede forsøk fremover, mens Junkeren har satset på kontringer.

6min. Kampen er i gang igjen. Ingen store sjanser til noen av lagene

2min. Smelles til fra start her. En Junkeren- og en Melbospiller smeller sammen i en tøff duelll, og begge blir liggende for å få behandling for hodeskader

1min. Da er vi igang her på Stortdalen stadion i Bodø. Mitt navn er Sindre Kolberg og jeg skal lede dere gjennom oppgjøret mellom Junkeren og Melbo IL her på VOL.

0min. Kampen er igang.

0min. Velkommen til kamp. Oppdateringene vil kommer her fra matchstart. God fornøyelse.

Melbo IL har hatt et flott sesong ut fra forventningene før sesongen. Klarer de å avslutte med stil borte mot Junkeren? Vi følger kampen LIVE her på VOL.