- Vi er i oktober og vinteren har vist seg allerede. Da er det på høy tid å minne om at også i år vil Stokmarknes menighetshus arrangere sin julemesse. Det skjer i slutten av uke 47, lyder meldingen til VOL.

Menighetshuset på Stokmarknes eies av en privat forening, og mottar ingen støtte til drift og vedlikehold. I tillegg til frivillige gaver, er julemessa menighetshusets hovedinntektskilde. Uten de nevnte inntektene vil ikke Stokmarknes menighetshus fremstå slik det gjør i dag, nemlig som et hus som brukes omtrent daglig, og av mange ulike grupper, fra babysang til begravelser, opplyses det.

- Stadig flere har fått øynene opp for å bruke menighetshuset eller delta på noen av de mange aktivitetene som foregår der. Og mange har registrert at det er foretatt en del synlig vedlikehold de siste året også, bl.a. er det lagt nytt golvbelegg oppe i kirkesalen. Det gleder oss som jobber for menighetshuset.

Trenger stort utvalg av salgsvarer

- Vi håper derfor at mange vil være aktive i forbindelse med julemessa. Da trenger vi et stort utvalg av salgsvarer, som ulike håndarbeider, julekaker, kransekaker, fersk bakst, m. m. Vi ønsker å tilby noe for både store og små, og det er en utmerket anledning til å kjøpe julegaver eller andre gaver. På den måten kan du både skaffe deg noe fint, samtidig som du støtter driften og vedlikeholdet av menighetshuset. Foruten noen til å lage salgsvarer, vil vi også trenge gode hjelpere til gevinster, loddsalg og til å lage og selge mat i kafèen vår.

Om du kan tenke deg å bidra med et eller annet, kan du ta kontakt med diakon Ingrid på kirkekontoret. Gevinster eller salgsprodukter kan leveres på kirkekontoret, som er i 1. etasje på rådhuset på Stokmarknes.