Lørdag spilte MIL sin andre kamp denne sesongen. Forrige uke tapte de 0-3 mot Sandnessjøen,men i lagets første kamp på hjemmebane for sesongen ble Stålkameratene slått 2-0. Torjus Nilsen Nikolaisen og Thomas Rønning stod for målene.

Spillerbørs:3: Adrian Pedersen2: Johannes Magnussen1: Erlend Robertsen

Les mer: Målkongen er hjemme for å score mot gamleklubben

Vi fulgte kampen live

90: MÅÅÅL! For n'te gang spiller Adrian Pedersen ballen genialt fremover, og denne gangen klarer Thomas Rønning å skåre. Dermed er kampen punktert, og MIL vinner!

88: Stål har kjempesjanse, men det bommes på ballen innenfor femmeteren til MIL.

Dobbeltkort til MIL. Erlend Robertsen for å takle bakfra og Hayder Al-Kharasany for å slå bort ballen.

85: Adrian Pedersen spiller frem Thomas Rønning, som alene med keeper slurver bort en skåringssjanse.

83: MIL bytter ut Stian Fredriksen mot Thomas Rønning.

82: Ingen av lagene klarer å produsere sjanser. Det er stillingskrig.

Fra vår posisjon ser det ut til at Ruben Tollefsen (MIL) pådrar seg gult kort.

Stålkams Hugo Nilsen pådrar seg gult kort etter en takling bakfra.

73: Talentet Bendik Rasmussen (16) kommer inn på MIL for Nils Arne Stikholmen.

70: På MIL er Hayder Al-Kharasany kommet inn for Geir Over Johnsen. Stål har byttet ut Andreas Fossmo mot Ole Martin Akselsen.

Det er et fantasktisk vær på Melbu i dag, og et stort antall publikum koser seg på tribunen, som snart skal gjennomgå en voldsom fornyelse. Både for MIL og tilskuerne må det være gøy å se hvordan Adrian Pedersen er involvert i det meste av farligheter som blåtrøyene er innblandet i.

57: Stålkameratene er frempå og prøver seg, men MIL berger seg unna.

55: Torjus Nikolaisen er alene med målvakten hos Stål, som redder. Påfølgende hjørnespark ender et par titalls centimenter over mål. Nå kunne det stått 2-0.

51: MIL har foreløpig god kontroll. Ståls stil er å holde tett bak, og ta vare på sjansene fremover. Nå må bortelaget satse mer.

46: MÅÅÅL! Torjus Nilsen Nikolaisen skårer et flott mål etter fremspill av Adrian Pedersen. Keeper gir retur på første, men den setter Torjus sikkert i mål.

45: Lagene går på banen til andre omgang. Dommeren blåser i gang.

45: 0-0 til pause. Stian Fredriksen og Adrian Pedersen på MIL har hatt et par halvsjanser, men Stålkameratene har heller ikke vært helt ufarlig. Sånn sett er 0-0 et greit resultat.

26. Ruben Kristian Tollefsen skyter i tverrliggeren!

Nils Arne Stikholmen (MIL) har fått gult kort for sabotasje av spillet.

15: Fortsatt sjansefattig så langt.

13: Gult kort til Geir Ove Johnsen på MIL.