SIL ser ut til å ha avgjort kampen når Asghar Husseini setter inn 4-1 for hjemmelaget. Skåringen kommer etter et svært godt angrep, hvor hjemmelagets raske Simen Jakobsen løper fra alt som er, og serverer et pent innlegg.

Kampen er rundt 65 minutter gammel da Mats Reiertsen pirker inn 3-1 for SIL.Etter ca 55 minutters spill setter SILs Sondre Bentzen inn 2-1. Den skåringen lå i lufta.

Da er andre omgang blåst i gang etter en kort pause. Mats Reiertsen header ballen via keeper og i mål, men dommer blåser for offside. Det så ikke riktig ut fra vår posisjon. Dommeren er imidlertid den som bestemmer, og dommer Ali Halmas  - som stilte sporty opp, han dømmer uten linjemenn. Han har ellers ikke gjort feil.

Kampen var rundt ti minutter gammel da hjemmelagets spillende trener Mats Reiertsen satte inn 1-0. Hjemmelaget hadde et par sjanser til å øke ledelsen, blant annet gjennom en ball som ble berget på streken. Dramatisk ble det etter rundt 20 minutters spill da MILs Mareno Johansen fikk en skade som gjorde at han måtte hjelpes av banen i ambulanse.

Haider Al-Kharasany på MIL fikk gult kort etter ca. 38 minutter spill. Samarbeidsavtalen mellom Melbo og Stålbrott gjør at dette er tredje kamp Haider spiller på tre dager(!).

MILs unge Arben Dulaj, som spilte G14-fotball i fjor, hadde et par fine muligheter til skåring for bortelaget. Etter rundt 40 minutter av første omgang fikk han lønn, og bredsidet ballen sikkert forbi hjemmelagets målvakt.

Minutter senere er SILs Lars Bekkevold nær skåring, men keeper redder.

Kampen ender til slutt 4-1, der Stokmarknes var det desidert beste laget. Gjestene ble minst et nummer for små i denne kampen.