Da avisens utsendte besøkte Grand Prix-festen på Hurtigrutens Hus i kveld hadde ingen gjester ankommet. Det kom senere rundt ti stykker til storskjerm-eventen, men den store festen uteble.

Enorm "flatskjerm"

I god tid tilbake inviterte Hurtigrutens Hus til fest med gedigen "flatsjerm" i storsalen, og Grand Prix-quiz før showet skulle starte klokken ni. I kveld var det duket opp for alle som måtte ønske en Grand Prix-fest, men ingen dukket opp. Med det dro quizmasteren videre og Cafe Finnmarken sto dermed tom.

Skuffet

Etter klokken passerte 21, og Grand Prix-festen på TV var i gang, dukket noen interesserte opp. Charlotte Larssen Kleiva og Pelle Hansen var på jobb og skulle gjerne sett at oppmøte var betydelig bedre.

– Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Det er synd at ikke folk vet av besøkstiden, sier Hansen. Kleiva er enig;– Det er veldig synd at folk ikke er her.

Tidligere suksess

Hurtigrutens Hus har tidligere hatt arrangement med "livestream" under fotball EM og VM. Selv om storsalen ikke heller da var fullsatt, var det betydelig større antall gjester den gang, ifølge Hansen.

Men huset holdes likevel åpent i kveld for de som måtte ønske å se Grand Prix-finalen på hadseløyas største "flatskjerm".