90 min: Full tid. 1-3. Stålbrott Melbo med en tam andreomgang etter å ha hengt greit med i første.

86 min: Stålbrott Melbo sin Sivert Berg med nydelig innlegg. Ingen er truende inne i kassa.

84 min: Da er nok dette løpet kjørt for hjemmelaget, men de kan takke seg selv for å ha bommet på trippelsjansen.

82 min: 1-3. Så er det heller bortelaget som scorer. Andreas Hunstad setter ballen i åpent mål for Harstad B. Dårlig av Stålbrott Melbo sin keeper som slurvet i forkant.

80 min: Trippelsjanse til hjemmelaget. To redninger på streken på bakerste stolpe, og en i tverrliggeren. Helt utrolig at det ikke blir utligning.

79 min: Gult kort til Haider Al`kharasany på Stålbrott Melbo. Går inn med knottene mot en Harstad B-spiller.

72 min: Flere publikumere forlater stadion. De skal trolig hjem for å se EM-kampen mellom England og Island.

71 min: Harstad B fortsetter. Farlig innlegg fra venstre. Ingen er på den. Treneren til Stålbrott Melbo ber spillerne skjerpe seg.

69 min: 1-2 til bortelaget. Kåre Harald Arntsen sender Harstad B i ledelsen med et skudd fra 20-meteren. Langskuddened aften på hjemmebanen til Stålbrott Melbu.

66 min: Kampen lever. Bortelaget trykker på, men Stålbrott Melbu forsvarer seg godt.

59 min: Bortelagets Runar Normann har tidligere spillt for Coventry i England. Nå er han å finne i 4. divisjon Hålogaland.

58 min: Stålbrott Melbospiller med grusom tveroverpasning. Bortelaget klarer ikke å utnytte det.

55 min: Runar Nordmann på Harstad B får frispark. Skuddet blir blokkert av hjemmelagets mur.

52 min: Jevn åpning i andreomgang. Begge lag kjemper om seieren i 20 grader og lett bris.

47 min: Andreomgang er startet.46 min: 1-1 til pause. Jevn kamp så langt.

44 min: Hayder Al`kharasany på Stålbrott Melbo får seg en smell og blir liggende nede. Reiser seg fort opp.

42 min: Bytte for Stålbrott Melbo. Eyasu Abey ut, Martin Bendiksen inn.

40 min: Harstad B sin Sabastian Andreassen blir alene med keeper etter flott gjennomspill. Chipper ballen over keeper, men til side for mål.

39 min: Frispark til Stålbrott Melbo inn på bortelagets halvde. Blir lite ut av det. Svak presisjon hos begge lag.

36 min: Harstad B sin Runar Nordmann med avslutning. Løst og alt for lett for Stålbrott Melbo sin keeper.

34 min: Bortelaget ble alene med keeper, men det ble blåst av for offside. 25 min: Remi Larsen med skudd på mål for hjemmelaget. Harstad B sin keeper ryddet den unna vei.

20 min: Kampen har jevnet seg ut. En av stålbrottspillerne var alene med keeper, og ble felt, men det ble ikke dømt straffe.

13 min: 1-1 Marius Burchard kom med et langskudd fra 18-meteren, som var utagbart for keeper.

4 min: 0-1 bortelaget tok ledelsen etter et langskudd.