Kun tre poeng kunne holde liv i drømmen til MIL om fortsatt plass i 3.-divisjon neste år. Selv med seier hadde det vært en nærmest umulig oppgave med hele ni poeng opp til sikker plass med tre kamper igjen å spille.

Assistenttrender Geir Bjørsvik mente de tapte for et bedre lag og innså at nå måtte de ta den tunge turen ned en divisjon.

- Vi var forberedt på det. Det var kun teoretiske muligheter å klare seg. Vi hadde en målsetning om å klare oss, men slik gikk det ikke.

Målet foran sesongens to siste kamper, hvor én av de er borte mot rival Sortland 8. oktober er klar.

- Vi skal ha seks poeng på de to siste.

Følg Bodø/Glimt Melbo fra klokken 15.00: MIL rykket ned etter 5-1 tap Det måtte et lite mirakel til om MIL skulle beholde plassen. Mirakelet kom aldri. I strupen

MIL møtte et Glimt-lag med flere spillere med erfaring fra Tippeligaen og dermed ble det en kamp i motbakke fra første stund.

Jens Petter Hauge startet scoringsballet for hjemmelaget etter 11 minutter. Hauges andre like før pause førte til at Glimt cruiset mot en sikker seier da lagene gikk til pause.

Kom tilbake

MIL kom ut etter pause som et lag med mål i sikte. De presset på og spilte godt. Isteden var det Glimt som scorte først. Joachim Osvold satte inn 3-0 etter 59 minutter.

MIL nektet imidlertid å gi opp og reduserte gjennom Torjus Nikolaisen etter 65 minutters spill.

Like etter kunne MIL scoret både ett og to til, men isteden var det hjemmelaget som scora gjennom Osvold nok en gang etter 74 minutter.