Om en måneds tid reåpner Corner Sport på Stokmarknes sin butikk. Det har over tid ryktes at ting skjer i Wedding-bygget, som blant annet ellers også huser Rema 1000.

Planer å utvide

Det har tidligere vært gjort kjent at matbutikken skal gjennomgå en betydelig ansiktsløfting. Nå ser det imidlertid ut til at sportsbutikken gjennomgår en enda større forvandling.

- Vi har i veldig lang tid gått med planer om utvidelser, men har ikke blitt enige med verken huseier eller med eierne av de stedene vi har hatt som alternativer, forklarer Einar Pihl.

Han sier de nå er blitt enige.

- Da får vi sannelig hele kvartalet her å boltre oss på, smiler han. Han viser til at også Rema pusser opp, og mener det samlet sett vil bidra til at Stokmarknes blir mer attraktiv for kundene. Corner skal stå klart og ferdig i slutten av november, mens Rema skal være klare til sommeren.

730 kvm

Etter utvidelsene får Corner i overkant av 730 kvadratmeter plass.

- Det blir veldig bra. Samtidig kan vi puste mye lettere, for vi har ikke vært fornøyd med hvordan vi har fått vist frem varene for våre kunder. Nå kan vi endelig lage store, og dekorative vindusutstillinger, sier Håvard Myhra.

- Dette gir oss langt flere muligheter, og vi har noen planer vi foreløpig vil holde for oss selv, smiler Einar Pihl.

Han mer enn antyder at mye vil skje i løpet av året som kommer.

- Jeg legger ikke skjul på at vi har ambisjoner om å være en god ambassadør for stedet, og forsøke å hindre så mye av handelslekkasjen vi kan, sier Myhra.

Han har fartstid fra G-sport på Sortland.

- Vi har bare i dag hatt en god del folk fra nettopp Sortland på besøk. De sier at planene våre bare gir enda bedre argumenter for å dra til Stokmarknes, sier Einar Pihl. Han sier til VOL at skuldrene kan senkes, og kursen for de neste ti årene kan stakes ut.

201520142013
Driftsinntekter10.58210.27210.048
Resultat før skatt-507429
Omsetning pr ansatt3.5272.5682.009

Kilde: Purehelp.no

Byggeplass: Foreløpig er det byggeplass i hjørnelokalet som tidligere rommet Blomstrefrua på Stokmarknes. Nå er det sportsutstyr som skal inn. Foto: Knut Ivar Aarstein