Hvert år på denne tiden arrangerer Rotary i Hadsel den store eldrefesten. Denne gangen var det Vigdis Ebeltoft som ønsket gjestene velkommen. Det gjorde hun etter at Melbo trekkspillklubb hadde sørget for en strålende flott musikalsk innledning, gjennom sin versjon av White Christmas.

- Nå må dere sørge for å danse dere skikkelig svette, sa Vigdis Ebeltoft.

Det er Rotary som står bak den årelange, flotte tradisjonen i Hadsel. Rotary er en verdensomspennende organisasjon som blant annet har som formål å danne vennskap som grunnlag for å gavne andre. Vigdis fortalte om Rotary at organisasjonen blant annet har jobbet sterkt for å utrydde sykdommen polio, samt at de engasjerer seg fredsbevarende og humanitært arbeid verden over.

Da VOL var innom var det umiskjennelig juleduft fra blant annet ribbe og lutefisk som ventet i bufeten. Det var mange forventningsfulle smil rundt bordene. Det var rundt regnet et hundretalls personer som hadde meldt seg på til eldrefesten denne gangen.

Vigdis Ebeltoft leverte stor takk til en lang rekke sponsorer i hadselsamfunnet, en gruppe bedrifter og enkeltpersoner som bidrar stort til å gjøre denne årlige tilstelningen mulig.