Hver søndag i advent deler VOL ut en julestjerne til en person som fortjener en ekstra påskjønnelse i førjulstida. Vi har mottatt svært mange gode forslag fra dere lesere. Denne søndagen går julestjerna til hjelpepleier Monika Adolfsen ved Stokmarknes sykehjem.

– Jeg er helt satt ut. Dette er veldig rørende etter ei tøff tid, med en svært vanskelig høst, sier Monika når hun mottar VOLs julestjerne.

Stiller alltid opp

To av sønnene til Monika har i løpet av det siste halvåret opplevd å miste sine fedre. Hun har i høst også mistet sin egen pappa. Men det har ikke hindret henne fra å stille opp for andre, mener kollega Heidi Hansen, som har nominert henne.

På toppen av det hele har hun, med god hjelp fra sønnene, også totalrenovert leiligheta si.

– Monika stiller opp på jobb, og gjør så godt hun kan for pasienter, pårørende og kolleger. Selv om hun har hatt et tøft år med bortgang i familien, stiller hun opp for andre. Monika er en helt fantastisk venninne og kollega, sier Hansen i sin begrunnelse.

– Fin arbeidsplass

En tydelig rørt Monika sier hun er svært glad i arbeidsplassen sin.

– Jeg har fantasiske arbeidskolleger, og Stokmarknes sykehjem er en veldig fin arbeidsplass som byr på nye utfordringer hver dag. Det er det som gjør det så spennende, sier Monika.

VOL skal dele ut to julestjerner til i adventstida. Har du forslag til kandidater kan du sende oss en e-post til vol@red.no. Husk å oppgi navn, samt en begrunnelse for hvorfor din kandidat fortjener en påskjønnelse i adventstida.