Lørdag endte Morilds forsøk på å komme seg med i årets cup med tap mot Skånland. Søndag var det Melbos tur, som møtte Mjølner til cupkvalifisering i fotball på Narvik stadion.

Målet for hadselværingene var å nå første runde i NM, men det ble med den ene kampen mot Mjølner.

To dårlige perioder

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter et par minutter. Resten av omgangen forble målløs, til Mjølner fikk plassert tre scoringer bak Melbos keeper i andre omgang. Kristoffer Moss fikk til slutt inn ett trøstemål, og kampen endte 4-1.

– Det så bra ut etter første omgang, men så svikter vi oss selv i 10 minutter – og det ødelegger resten av kampen, oppsummerer Melbo-trener Thomas Rønning.

– Vi har to dårlige perioder i kampen; Det er de fem første minuttene i første omgang og de ti første i andre. Da slipper vi inn fire mål. Utenom disse minuttene gjør vi en god kamp, vi er til og med kanskje bedre enn Mjølner. Men det hjelper ikke når vi slipper inn fire mål, sier Rønning.

Han mener de også hadde marginene mot seg, og ble snytt for to klare straffer i første omgang.

Uoppmerksomme

– Hvor sviktet det i dag?

– Vi stilte med det beste vi hadde, og kan ikke skylde på det. Folk fulgte rett og slett ikke med og var uoppmerksomme. Det er for dårlig, og det er synd at vi taper kampen på det.

Han sier de har hatt noen spillere ute med skader i oppkjøringa, men at den ellers har vært grei.

– Vi hadde mål om å reise fra Narvik med seier, så vi er skuffa i dag. Vi kan bedre enn dette. Nå må vi bare rette fokus mot seriestart, sier Rønning.

Melbo serieåpner 19. april borte mot Stålbrott/Sortland 2.