- Hva gjør dere for å provosere motstanderen slik at de pådrar seg slike utvisninger?

- Jeg vet ikke hva vi gjør. Det er jo tilfeldigheter. Det er en tøff kamp, men vi spiller fair.

- Burde ikke vært rødt

Lørdag ettermiddag slo MIL Skånland 2-0 på en dårlig dag. Etter en hendelsesfattig førsteomgang, eksploderte det i andre omgang.

Først sendte Yngve Grøm Steinum hjemmelaget i ledelsen etter 66 minutter, så oppsto det dramatikk da Lasse Pedersen fikk direkte rødt kort etter 69 minutter.

Melbo IL-trener Thomas Rønning, mener Skånlands første røde kort ikke burde vært det.

- Det er et soleklart frispark og et gult kort. Det røde skjønner jeg lite av. Det må være for at han dytter meg litt i etterkant der, men det er jo ikke noe som kvalifiserer til rødt, sier Rønning.

- Mister hodet

På overtid fikk Skånland sitt andre røde da keeper Marius Sandnes mistet hodet. Han gikk ned etter en duell, lå å vred seg på bakken i det som så ut som store smerter, før han sprang på bena og dyttet til en MIL-spiller. Dommer Knut Børre Walquist sto klar med de gule til Sandnes, men byttet det ut med det røde da reaksjonen ble så voldsom som den ble. På vei ut gikk Sandnes nesten til angrep på et par MIL-spillere og måtte geleides av banen av lagkamerater og assistentdommer.

- Det andre røde kortet er nok mer klart. Han mister hodet rett og slett og går til angrep på våre spillere. Slikt går ikke an, sier Rønning.

- Dårlig kamp

2-0 skåringen ble satt inn av Adrian Pedersen på straffe etter 87 minutter etter han selv ble felt inne i 16-meteren.

Ut fra spill og sjanser var seieren fortjent til slutt, men etter en særdeles svak første omgang, kunne det sett annerledes ut.

- De spilte oss dårlig i første omgang og vi er heldig som ikke ligger under til pause. Vi gjør noen grep i pausa og får til mer i andre omgang, sier assistentrener Geir Bjørsvik til VOL.

For ved halvtid satte Rønning seg selv på banen. Johannes Magnussen ble skjøvet på høyre back og Edgars Butlers ble flyttet opp på midten. Det ga mer muskler for MIL og dermed ble andreomgangen langt bedre.

Trener Thomas Rønning mener likevel det de viste på lørdag ikke var godt nok.

- Det er en jevn kamp som kan bikke begge veier. Vi er ikke gode nok og må heve oss fra dette, sier han.

Se videointervju med Bjørsvik og Rønning øverst i saken.