Melbo hadde full kontroll store deler av lørdagens kamp mot Ballstad. Til pause sto stillinga 0-3 til gjestene, etter scoringer av Thomas Rønning, Adrian Pedersen og Torjus Nikolaisen.

– I første omgang er det solid levert over hele linja. Ballstad har knapt nok avslutninger på mål, sier trener Thomas Rønning til VOL etter kampen.

Flere sjanser

– I pausen bestemmer vi oss for å fortsette på samme viset. Vi gjør noen små justeringer, og får kantene litt lenger inn defensivt. Det gjør at vi i en 20-minuttersperiode i andre omgang har full kontroll og skaper en del målsjanser, sier treneren.

Melbuværingene faller litt nedpå de siste 15 minuttene – da får også hjemmelaget notert seg for ett mål.

– Vi har likevel flere gigantsjanser og kunne fort ha vunnet med mer. Vi sover imidlertid i 10 sekunder, og da får Ballstad seg et mål, sier Rønning.

Før kampen er over får Torjus Nikolaisen scoret sitt andre og Melbos fjerde mål.

– Ballstad har noe spennende på gang, med flere gode spillere, og er absolutt brukbare, men dette var en solid gjennomkjøring av oss, oppsummerer en fornøyd trener.

Litt bak skjema

Etter lørdagens kamp ligger Melbo fortsatt på andreplass på tabellen, nå bare ett poeng bak Lofoten. Rønning sier laget er noen poeng bak det de har satt seg som mål for sesongen. I neste uke spiller de siste kamp før ferien, og det mot Landsås.

– Vi får se etter den kampen om vi kan si oss fornøyde med vårsesongen. Hvis vi gjør det vi blir enige om, og det vi gjør på treninger, så blir det en artig fotballkamp. Jeg håper mange tar turen og støtter oss, slik at vi får tatt tre poeng til før sommerferien, avslutter Rønning.