Uhellet skjedde i forbindelse med sprengningsarbeid på en lokalt utbyggingsprosjekt. Utbyggingsprosjektet det er snakk om er det omtalte huset til Kolbjørn Hoseth Larsen og Trude Iversen, som i flere omganger har blitt behandlet i formannskapet i Hadsel.

Ingen ble skadet i uhellet og daglig leder Runar Brekken sier følgende til VOL.

– Det er riktig at det har vært et mindre uhell ved et prosjekt i Vesterålen. Vi bestreber alltid at slike ting ikke skal skje men man har aldri noen garanti. Ting kan skje. Denne gangen var det kun en mindre sak, sier han og bedyrer at slike ting skjer svært sjelden.

Saken meldes til forsikring av både kunde og Alf Brekken og Sønner, samt til andre instanser som skal varsles og håndteres videre derifra.

Hva skadene beløper seg til er ikke klarlagt.

Utbygger vil ikke kommentere saken til VOL foreløpig.

Het debattert boligsak i Hadsel: - Hvordan kan en innvendig hems forringe utsikten til naboene? Saken rundt tilbygget til Kolbjørn Hoseth Larssen og Trude Iversen fikk en ny runde i formannskapet i Hadsel torsdag. Hvordan en hems kunne forringe utsikten ble det store diskusjonstemaet. Omtalt

Byggeprosjektet ble først godtkjent i desember i fjor med dispensasjon fra reguleringsplanen. Naboene klagde så og de fikk sin klage innvilget og dispensasjonsgodkjennelsen ble dermed trukket i mars. Hoseth Larssen og Iversen klagde så til Fylkesmannen.