Selve bursdagen til Rødbrygga fant sted 29. august i år. Da ble det feiret med kake. Lørdag blir det andre boller.For mister Rødbrygga, Bjørn Olsen, legger opp til skikkelig feiring hele lørdagen gjennom.

– Vi setter opp telt bak her hvor vi steker opp 300 hamburgere og 20 kilo med pølser og serverer til gjester helt gratis. I tillegg blir det kaffe og kake til de som vil ha det. I tillegg kan selvsagt folk kjøpe seg noe annet, sier Olsen og viser at kremmeren fortsatt er til stede, selv før en bursdagsfeiring.

Vaktmesteren

Underholdning blir det også mye av. På dagtid er det duket for barneshow med vaktmesteren Kai Kiil og «Surmo», som vi kjenner fra 80-tallsserien på NRK, nemlig Vaktmesteren. – Dette er jo et barneshow, men jeg tror dette er noe også voksne folk vil få med seg.

Konserter

På kvelden er det også fest. Først spiller Åtgaum konsert tidlig på kvelden, før Per Erix spiller opp i andre etasje utover natta.– Vi har valgt å satse på lokale artister. Rødbrygga er en lokalpub og derfor vil vi gjerne bruke lokale. Jeg håper at folk kommer og feirer i lag med oss hele dagen, sier Olsen.