Leknes gikk opp i 0 - 1 ledelse etter bare 6 minutter, etter at Melbus målvakt begikk en tabbe som ga Martin Bolle fra Leknes en lett mulighet.

Men etter bare ett minutt utlignet hjemmelaget, 1-1 signert Ruben Tollefsen.

Etter 14 minutter sto stillingen 1 - 2 etter at Leknes fikk satt inn et langskudd av Asadulla Mohammedi.

I det 22. minutt ble det utligning til 2 - 2 ved Alexander Dahl Christensen etter et hjørnespark.

Ved pause oppsummerer VOLs mann på stedet et jevnt oppgjør, men der Melbo fremstår rustne i det defensive spillet, og slipper gjestene lettvint til på muligheter som burde vært unngått.

Andre omgang forløp uten de store begivenheter, inntil hjemmelagets Alexander Dahl Christensen i det 90. minutt la på til 3 - 2. Etter ytterligere tre minutter blåste dommeren av kampen, og hjemmepublikumet slapp jubelen løs.

- Christensen har forøvrig vært Melbus sterkeste kort gjennom hele kampen. Han har mottatt flere langpasninger fra Geir Ove Johnsen som har vært omsatt i greie muligheter, sier VOLs reporter på kampen, Knut Ivar Aarstein.

Trener Thomas Rønning karakteriserer resultatet som en sliteseier, men er fornøyd tross alt.

- Det er en dårlig dag for MIL, men nå har vi vunnet på to dårlige dager for oss i de to siste kampene, og det er tegn på god vilje, sier trener Thomas Rønning.

Seier i dag er særdeles viktig for Melbo, som kjemper om opprykk til 3. divisjon i skarp konkurranse med Morild, som også har sjanser for opprykk. Morild spiller bortekamp mot Skånland i dag.