Laget gikk videre til semifinale med seier 5-1 over Drag, 11-1 over Medkila og til slutt en sterk 4-0-seier over Tromsdalen.

I dag søndag slo de Bardufoss i en høydramatisk kamp. Melbo ledet 3-1, men Bardufoss kom tilbake og satte inn 3-3-målet på overtid. I den påfølgende straffesparkkonkurransen var Melbo best.

Tapte finalen

Søndag ettermiddag spilte de mot Finnsnes. Motstanden ble for sterk. Melbo-guttan tapte 1-4, men kan reise fornøyde hjem med sølv etter en knallsterk innsats i NNM.

– Vi reiste med ni spillere som stort sett var 3-4 mindre enn andre lag. Utover i turneringen ble utfordringen å overhode stille lag, siden influensa, hamstring, overtråkk satte inn hos spillergruppen, forteller Reid-Are Pedersen.

Ladet opp med badestamp

Med restituering i hyttens badestamp og badstu klarte laget å mobilisere i kamp etter kamp til de til slutt sto i finalen.

– 4-1 er et noe feilaktig bilde av kampen. Vi hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen i vår favør. Så alt i alt er vi fornøyd med å hente hjem sølv i årets NMM, sier Pedersen.