Allerede to uker før Honningsvågrevyen skal entre scenen i Hurtigrutens Hus er forestillingen utsolgt. Men frykt ikke, det blir satt opp ekstraforestilling.

Fredag 7. november står den kjente og kjære Honningsvågrevyen på scenen i Hurtigrutens Hus. To uker før forestillingen er 520 billetter blitt revet bort.

- Det er helt fantastisk at vi har solgt godt over 500 billetter. Det har vært en kjempestor pågang, og vi har måttet nekte folk billetter. Nå kommer vi dem i møte og setter opp en ekstraforestilling samme dag som den første forestillingen, forteller daglig leder i Hurtigrutens Hus, Jon Lauvland Pettersen.

Helt fullt

Det er ikke en eneste billett ledig til den første forestillingen, og pågangen av folk som ønsker å få med seg den folkelige revygruppen fra nord har til tider vært ekstrem i følge Lauvland Pettersen.

- Vi har god tradisjon med å selge unna forestillingene til Honningsvågrevyen, og det er ekstremt gledelig at vi nå kan sette opp en ekstraforestilling. Det var nok mange som ble skuffet da vi måtte si at forestillingen var utsolgt, sier kulturhussjefen.

Stolte

Stokmarknes er det eneste stoppestedet i Vesterålen for Honningsvågrevyen på deres turné, og de tok det med godt humør da det ble kjent at de måtte ta en ny forestilling.

- De sa på lett ironisk vis, å nei, da blir det dessverre ekstrajobbing på oss, smiler Lauvland Pettersen.

- Revyen har fått gode kritikker og høster lovord hele veien, legger kinosjef Ketil Johnsen til.

Det var en stolt kulturhussjef og kinosjef som inviterte til pressekonferanse onsdag formiddag for å kunngjøre nyheten.

- Det er stor stas å kunne presentere noe som både har kvalitet og som folk vil ha. Vi lover god stemning i hele huset denne fredagen. Det er dessverre ikke mulig å få seg plass på matsiden, der er alt solgt unna, sier Lauvland Pettersen.

Kulturfabrikken på Sortland har hatt åpent en stund, men til tross for denne konkurransen har Hurtigrutens Hus fått en god start på kulturhøsten med 350 besøkende på teaterforestillingen ”Norsk Reisning”, 500 betalende som så Violet Road og 300 som så Lars Winnerbäck.

Honningsvågrevyen føyer seg nå inn i rekken av suksessforestillinger på huset.