–  Vi har spillere med her nå som før Team Hålogaland ble etablert hadde vært på turnering i Ballangen som det største. Nå spiller de jevnt med landets beste, sier trener Bård Ivar Markussen i Team Hålogaland.

VOL snakket med Markussen i etterkant av Nord-Norge Cup i Blåbyhallen sist helg.

- Gå på vannet

Nå har de fått være med og vinne på Hamar, og slått lag som Viking, Vard Haugesund, Verdal, Kristiansund, HamKam og Lillestrøm. Og nå har de i helgen altså spilt mot satsingslagene til Tromsø, Tromsdalen og Bodø/Glimt.

De har fått med seg en fantastisk opplevelse. De ungdommene som er er her hos oss, har opplevd å vinne mot de store. Det er nesten så de tror de kan gå på vannet nå. De kan lære hva som helst, og nå svært langt.

Derfor håper jeg inderlig klubbene i distriktet ser verdien i hva vi gjør, og fortsatt vil bidra til  at Team Hålogaland får leve videre, sier Bård Ivar Markussen.

Trenger støtte

Det avhenger av støtte fra klubbene ute i distriktet. Fra Hadsel har spillere fra både Stokmarknes og Melbu fått prøve seg denne helgen.  Det var Askar Husseini (SIL), Bendik Rasmussen og Idris Ahmed Omar (MIL).