Etter at kommunestyret i Hadsel garanterte for lån til sårt tiltrengt flerbrukshall i kommunen, og etter at idrettslagene i ulike deler av kommunen fant sammen og ville samarbeide har optimismen blitt stadig større for at man skulle få realisert ny idrettshall allerede i 2015.

Hadsel flerbrukshall AS er realisert, og den skal administrere de "gamle" Vesterålshallen på Melbu, samt Hadselhallen på Stokmarknes. Den store nyheten nå er at det ikke bare planlegges flerbrukshall, men også en frittstående klatrehall.

Øystein Huse i Stokmarknes idrettslag er blant de som nå er i kontakt med næringslivet i Hadsel for å hente inn sponsorpenger. Han forteller om svært god respons.

- Den delen av jobben som nå gjøres handler om å selge reklameplakater i hallene. Det har vært et neglisjert område mens kommunen har hatt ansvaret for hallene.

Vi har blant annet eksempler på at det reklameres for Intersport, en butikk vi ikke har hatt i kommunen på veldig mange år.

- Jeg tolker næringslivet dit hen at de er strålende fornøyd med planene om ny flerbrukshall og omorganisering av driften av hallene ellers.

De setter tydelig pris på at idrettslagene har gått sammen om initiativet. Det gjør det langt enklere å få dem til å åpne lommeboka. Vi har fått flere muntlige tilsagn om kjøp av de største reklameplakatene forteller Øystein Huse.