Ifølge NRK skal mannen, som døde etter et håndgemeng på et julebord i Hadsel i slutten av november, ha falt på sykkel tidligere den kvelden.

– Vi venter fortsatt på obduksjonsrapporten, men så langt vi vet, ble ikke avdøde skadet i fallet, opplyser politiet til NRK Nordland.

Siktelsen mot de tre mennene er fortsatt opprettholdt. Den endelige obduksjonsrapporten er sannsynligvis klar i slutten av januar. Den foreløpige obduksjonsrappiorten viste at mannen døde mens han var bundet på hender og føtter.

– Så langt vi vet, skal han ikke ha blitt skadet av fallet, men de endelige svarene får vi i den endelige obduksjonsrapporten. Vi utelukker ingenting, sier politiadvokat Kai Rønning Nyvold til NRK.

Det var 40 år gamle Kenneth Andre Nilsen som døde etter at han kom i håndgemeng med de tre siktede mennene, som var gjester på et julebord på Arbeideren. Nilsen var ikke en av de inviterte gjestene. Da politiet kom til stedet klokken 03.15, etter å ha blitt tilkalt for å fjerne en ubuden og aggressiv gjest, var Nilsen livløs.