De rutinerte gutta i Vamp har i løpet av 24 år gitt ut 13 album, og blitt belønnet med en rekke hedersbevisninger. De har solgt til både gull, platina, dobbel eller trippelplatina på omtrent alle sine utgivelser, og har til sammen solgt godt over én million plater.

Det er ingen tvil om at gutta er populære, og det også i Vesterålen. 6. august er de tilbake, da for å spille på Stokmarknes.

- Sist gang de var i Hurtigrutens Hus solgte de ut to hus. Nå kommer de tilbake for å underholde vesterålingene på ettersommeren, det attpåtil med både originalvokalist Jan Toft og blueslegenden Bjørn Berge.

Det forteller daglig leder i Hurtigrutens Hus, Jon Lauvland Pettersen, i en pressemelding.

- Etter sin siste eventyrlige suksess  med ”Liten fuggel” tok bandet et friår fra scenen. Nå er hvilen snart over, og bandet kan friste med nye konsertopplevelser igjen. Denne gang besøker de oss med en særdeles spennende besetning, sier Lauvland Pettersen.

Med til Stokmarknes er Øyvind Staveland, Vamps gründer, originalvokalist Jan Toft, Odin Staveland, gitarist Bjørn Berge og bassist Kjetil Dalland.