Les intervju med trener og spillebørs her.

4-0 til Mosjøen. Begge lag virket lite interesserte i å gjøre noe med resultatet på slutten, og Melbo går med det på sitt første bortetap for sesongen.

SLUTT.

90 min. Langt inne på overtid nå. Melbo får en corner på slutten

90 min. Rødt til Melbos Steffen Nilsen. Får sitt andre gule

90 min. Svært nære at Melbo reduserer på slutten. Heading som stryker stolpe

88 min. Melbo forsøker nå på slutten, men Mosjøen står i mot

85 min. Ny sjanse til Mosjøen, men skudd utenfor

80 min. Skjedd lite etter scoringen.

75 min. 4-0 Mosjøen. Eirik Søfting med nok en scoring for de blå. Drar elegant av en Melbo-forsvarer i feltet og triller ballen i hjørnet med utsiden av foten.Melbo gjorde også et bytte i forkant av målet. Erlend Robertsen ut og Geir Bjørsvik inn.

Mål!

74 min.  Melbo virker smått resignerte nå. Lite som skjer for øyeblikket.

71 min. Melbo skaper lite nå. Mosjøen er fornøyd med ledelsen, og avskjærer alle forsøk før det blir farlig.

69 min. Innbytter Håkon Sveli går ut etter kun 25 minutter av 2. omgang. Lars Nordås inn

67 min.  Den påfølgende corneren blir farlig, men klareres

67 min. Melbos Stian Fredriksen bruker farta si og skyter, men keeper er med på notene64 min. Gult til Melbos Steffen Nilsen

63 min. Bytte Mosjøen: Målscorer Håvard Hauge ut, Andreas Botn Mikalsen inn

62 min. Mosjøen treffer stanga ved Joachim Finsås! Et dårlig utspill leder til en 2 mot 1-situasjon i 16-meteren, men skuddet treffer metallet og går ut.

60 min.  Lite som skjer for øyeblikket. Spillet bølger mye frem og tilbake

57 min. Melbo forsøker, men upresise pasninger og avleveringer i siste tredjedel har preget spillet i hele kampen.

55 min. Adrian Pedersen får en hånd i ansiktet etter en duell, og blir liggende nede.

55 min. Gigantisk mulighet for Mosjøen til å legge på til 4-0, men et Melbobein på målstreken får satt ballen over eget bur.

52 min. 3-0! Eirik Søfting triller inn nok en scoring for hjemmelaget. Han får ballen på hjørnet av 16, og er iskald alene med Melbos keeper. Fæl start på 2. omgang for de hvite.

Mål!

51 min. Adrian Pedersen tester skuddfoten fra 20 meters hold, men Luktvassli i Mosjøens mål er parat

49 min. Fabelaktig redning av keeper Brun. Målscorer Finsås som skyter fra 20 meters hold, men en tigersprang fra Melbos sisteskanse hindrer 3-0.

Jevnspilt i starten av 2. omgang. Melbo har hatt noen spede forsøk på kant, men hjemmelaget står i mot.

48 min. Gult til Mosjøens Sindre Aanes

46min. 2. Omgang sparkes i gang. Mosjøen gjør et bytte fra start, når Håkon Fjærlie går ut til fordel for Håkon Sveli.

45 min. Pause: 2-0 Mosjøen. De blåkledde startet kampen klart best, før Melbo sakte men sikkert spiste seg inn i matchen igjen. Likevel fikk de en ny scoring i fleisen rett før hvilen, og det blir spennende å se hvordan de nå angriper 2. omgang.

45 min. Melbo svarer nesten umiddelbart ved Johnny Stikholmen, men den svære midtbanespilleren blir til slutt avblåst for angrep på keeper

45 min. 2-0 Mosjøen! Joachim Finsås krangler med seg ballen i feltet og får presset den bak keeper. Et meget ugunstig tidspunkt å få en i fleisen for Melbo.

Mål!

43 min. Gult til Mosjøens Morten Skaland

43 min. Melbo prøver seg på kant, men det blokkeres ut til corner. Har ligget et Melbo-mål i lufta en stund nå....

40 min. Nok en tøff duell. Johannes Magnussen det går ut over denne gangen. Like etter får Richard Kjelta gult kort for en tøff takling midt på banen

39 min. Tollefsen rister av seg smellen og kommer inn på banen i skrivende stund!

37 min. Ruben Tollefsen blir offer for en tøff duell, og blir liggende nede. Mosjøens Marius Aune som hopper inn i han bakfra

35 min. Lang ball igjennom mot målscorer Søfting, men skuddet er en lett utfordring for Melbokeeper Brun.

34 min. En interessant, men relativt sjansefattig batalje til nå. Mosjøen startet klart best, men Melbo har definitivt spist seg inn i matchen igjen

32 min. Erlend Robertsen blir selv saksa ned på drøyt 35 meters hold like etterpå. Frisparket heades ut av de blå

30 min. Gult kort til Melbos Erlend Robertsen

26 min. Melbos største farlighet til nå. Sveitserosthull i hjemmelagets forsvar, men Ruben Tollefsen er likevel hårfint offside når han setter ballen på utsiden av stolpen og ut.

24 min. Melbo noe mer med nå. Har forsøkt seg i bakrom noen ganger, men har foreløpig ikke fått uttelling i form av verken sjanser eller mål.

23 min. Selfølgelig Aleksander Christensen fra Mosjøen som ble taklet. Blir nå byttet ut med Haider Al-Kharasany

19 min. Melbos Håkon Fjærli blir offer for en tøff takling fra Mosjøens Erik Sørping. Havner midt i klynga med trenere, og må byttes ut. Gult til Mosjøen-spilleren.

15 min. Mosjøen er kart best i øyeblikket. Melbo har mer enn nok med å forsvare seg for øyeblikket

12 min. Mosjøen fortsetter å presse. Prøver seg på en frekkis på frispark fra 25 meter.

09 min. Melbo litt bedre med etter en litt treig start.10: 1-0 Mosjøen! Hjemmelaget kommer med mange folk offensivt, og Håvard Hauge får masse plass på sin venstreside. Dribler seg innover i banen og krangler til slutt ballen under Melbokeeper Martin Brun.

Mål!

05 min. Melbo er farlig frempå, men offside.

03 min. Corner til hjemmelaget etter et voldsomt trykk mot Melbos mål. Resultatløst.

01 min. Mosjøen som tar kommandoen fra start.