Bandet het Bon Bons før, og de bringer videre varemerket som et fantastisk liveband i skjæringspunktet mellom country, folkemusikk og pop inn i sin nåværende tilværelse som ROBAAT. Bandet frontes av felespilleren Julie Alapnes og gitarist Kine Yvonne Berntsen, og backes av ingen ringere enn Vamp-bassist Kjetil Dalland og Hekla Stålstrenga-gitarist/låtskriver Tore Bruvoll.

Fra sin base i kulturbyen Tromsø har de kokt sammen en fristende musikalsk buffet bestående av ferske melodier, friskt sound, smakfulle harmonier og sterke tekster, både på engelsk og nordnorsk.

De erfarne musikerne har spilt konserter fra nord til sør i landet, og har sjarmert seg inn i manges hjerter med sin spilleglede og positive utstråling. Med felespill, flerstemt sang og fengende melodier vil ROBAAT by på en vakker konsertopplevelse.

Folkens, kjenn deres besøkelsestid. Vi har fått en gavepakke med de beste musikerne i Nord-Norge, og de spiller gratis. Dersom det gikk an å sette penger på oddsen om en konsert blir minneverdig og tøff, så ville vi knust sparegrisen sporenstreks og satt pengene på denne konserten. Vi sees til en heidundrende avslutning på Lønningsblues-sesongen i Kafe Finnmarken.