Kampen er slutt. Det ender 5-1 til Bodø/Glimt2.

90 min. Mål. 5-1 Patrick Berg scorer fra 16 meter.

90 min. Mål! 4-1 Fredrik Bjørkan. Glimt kontrer og Fredrik Bjørkan scorer sikkert.

88 min. Melbo-spillerne kommer i veien for hverandre i det de skal avslutte.

87 min. Sjanse MIL. En Glimt-spiller dribler seg selv innenfor Melbos 16-meter. Melbo kontrer og Fredriksen smeller ballen i krysstanga!

83 min. Gult kort. Robertsen kjefter på seg gult kort.

81 min. Magnus Andersson inn for Glimt, så ikke hvem som gikk ut. Ser forøvrig at Patrick Berg fortsatt er på banen for Glimt. Får skylde på manglende speakertjeneste på Aspmyra i dag.

80 min. Haidar kom inn for Magnussen.

78 min. Nok en enorm sjanse for Grunnvoll. Glimt kommer rundt på kant og slår inn foran mål. Brun redder. Like etter en Glimt-corner som Adrian Pedersen redder på strek. Nok en corner og denne header Grunnvoll i tverliggeren.

76 min. Brun igjen med en god inngripen for Melbo.

75 min. Melbo har tatt over banespillet, Rønning har vært meget frisk fra sin høyre kantposisjon.

74 min. Enorm Glimt-sjanse men Grunnvoll header rett på Brun fra 5 meter, upresset.

73 min. Rønning skaffer Melbo sitt andre frispark på kort tid. Gult til Glimts Da Silva i samme slengen.

70 min. Bytte Melbo. Steffen Nilsen ut, Thomas Rønning inn.

66 min. Gult kort Steffen Nilsen. Flytter seg ikke raskt nok unna når Glimt skal slå frispark.

63 min. Oi oi oi, bra Melbo-spill og Robertsen er helt alene med keeper. Der bør det stå 3-2!!

61 min. Mål. 3-1 Vebjørn Grunnvoll. Ikke før vi hadde meldt at det var kamp igjen så satt den. Vebjørn Grunnvoll sklir ballen inn på første stolpe.

60 min. Robertsen fyrer fra skrått hold, over mål. Melbo er mere med her. Man skulle ikke tro det basert på første omgang, men nå er det kamp her.

58 min. Stian Fredriksen er på vei gjennom men keeper når ballen like foran han.

58 min. Glimt bytter: Patrick Berg ut, Marcus Johansen inn.

55 min. Måååål! 2-1! Jonny Stikholmen. Glimt skulle hatt et frispark i forkant, men dommer lar spillet gå. Steffen Nilsen slår et flott legg til Johnny Stikkholmen som setter ballen i høyt i mål. Da er det kamp igjen!

50 min. Ser nå at det er u-landslagsspiller Morten Ågnes Konradsen som gikk ut for Glimt i pausen.

49 min. Melbo har stått noe høyere på banen, men det er Glimt som får omgangens første sjanse. Et frispark smeller rett i hodet på Robertsen i mur som tar telling, men kommer seg opp igjen.

45 min. 2. omgang starter. Anders Karlsen har kommet inn for Glimt. Ingen bytter hos Melbo

Pauserapport: Lite å si på at Glimt leder 2-0 til pause. Den første straffesituasjonen for Glimt var vanskelig å se fra min posisjon, mens den andre var soleklar og noe kun dommertrioen gikk glipp av. Melbo har hatt et par dødballer, samt den store sjansen mot slutten av omgangen, men sliter med å få tak i ballen fra fotrappe og tekniske Glimt-spillere. I andre omgang skal dog Melbo spille med vinden i ryggen, kanskje kan de dra fordel av det?

Pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget.

45 min. Melbo kontrer og kommer tre mot en. Stian Fredriksen avslutter men keeper får slått til corner. Den blir resultatløs, og dommer blåser av første omgang.

42 min. Melbo får et frispark skrått på Glimts 16-meter etter fint raid av Adrian Pedersen. Glimt header ballen greit ut etter Erlend Robertsens legg.

38 min. Skade på Melbos Einar Hansson. Må bytte, trolig en vridning. Ruben Kristian Tollefsen kommer inn.

34 min. Der snytes Glimt for en SOLEKLAR straffe når Paulsen meies ned. Uforståelig at ikke linjemann tar avgjørelsen for hoveddommer som er langt unna.

31 min. Melbo igjen frampå men Glimt slår ut til kast.

29 min. Melbo med sin første sjanse. Kommer rundt på kant men når akkurat ikke fram på legget. Glimt slår ut til en corner, som blir resultatløs for gjestene.

28 min. Grunnvoll fyrer utenfor fra distanse. Får like etter gult kort, trolig for kjeftbruk.

22 min: Enorm sjanse for Glimt som Vebjørn Grunnvoll setter like til side for mål. Der burde det stått 3-0.

21 min. Melbo er veldig baktunge, og var heldige som ikke fikk straffe mot nettopp. Brun vartet opp med en god redning etter tiki-taka-spill av Glimt i og rundt Melbos 16-meter.

15 min. 2-0 Marius Andre Paulsen. Et svakt Melbo-frispark klareres rett til Vebjørn Grunnvoll. Han spiller fri Marius Andre Paulsen som er sikker alene med keeper Martin Brun.

12 min. Glimt virker å ha god kontroll i medvinden. Melbo med et frispark på Glimts banehalvdel som heades greit ut av Glimt-forsvaret.

2 min. MÅL! 1-0. Marius Andre Paulsen. En corner slås inn på første stolpe, og Glimt får skjøvet ballen i mål. Den kom raskt! til Glimt etter stort press rett fra avspark.

0 min. Kampen er igang. Melbo spiller mot vinden i første omgang.

0. Forøvrig nokså sterk vind i Bodø i dag som garantert vil påvirke spillet.

0. - Vi gleder oss til å spille kamp på et flott anlegg, mot et teknisk og godt Bodø/Glimt-lag sier assistent Geir Bjørsvik før kampstart i Bodø.

0. Spillerne varmer opp foran kampen på Aspmyra. VOL har på plass Tom Steffensen på Aspmyra, som følger kampen for oss.

Sesongen så langt har gått brukbart for Melbo IL. Laget spilte noe skuffende 2-2 hjemme mot Sandnessjøen sist og er nok revansjelysten før møtet med Glimt sitt andrelag.

Kampen starter klokken 17.00 og vi følger kampen LIVE her på VOL.