Ondsdag kveld møter Stålbrott Morild på hjemmebane i 4. divisjon i Hålogaland fotballkrets. Mens Stålbrott ligger på 10. plass på tabellen før kampen, er Morild solid plassert seks plasser lenger oppe, på 4.plass.

Stålbrott starter kampen sterkt, med gode pasninger. Morild hentet seg raskt inn og tar ledelsen etter 15 minutters spill. Etter en halvtime, går Morild opp til 2-0, som ble annulert av dommeren, trolig på grunn av angrep på keeper. Rett før pause utlignet Stålbrott til 1-1, ved Wilfred Nymo.

Tidlig i andre omgang mottar Morildspiller Frank Poulsen advarsler fra dommer og sinte tilrop fra tilskuere da han dyttyet en Stålbrottspiller unna fordi han mente de sto i veien da han skulle slå et frispark. På dette tidspunktet begynte bortelaget å få stadig mer overtak i kampen og scorer to kjappe mål etter godt lagarbeid og utsøkte pasninger. Etter en halvtime går Morild opp til 4-1, og har i praksis avgjort kampen.