I følge konsernsjef Thomas Farstad i Norway Seafoods har samarbeidet med Baader-gruppen ført til en sårt tiltrengt forbedring av hvitfiskindustrien.

- Forbrukerne vil oppleve bedre produkter og produsentene vil få forbedrede økonomiske resultater. I tillegg er dette et viktig skritt for å skape flere kunnskapsbaserte arbeidsplasser i foredlingsindustrien, sier Farstad.

Selskapene har i fellesskap identifisert og løst problemer med hensyn til fileting og skinning av torskefilet.

- Vi er fornøyd med resultatene, og er forpliktet til å fremme teknologisk utvikling innenfor denne sektoren, sier Farstad.

Også Baader er fornøyd med resultatene de har kommet fram til. Administrerende direktør Robert Focke sier de er veldig godt fornøyd med resultatet som er oppnådd. Han mener det er et resultat av at begge parter har solid erfaring i fiskeproduksjon.

Han tror at filetproduksjonen vil kunne gå inn i en ny æra, og ser fram til fortsettelsen.