Det forsikrer daglig leder hos Markedsbrygga Eiendom, Bjørn Edvardsen, som eier bygningsmassen som huser den tørrlagte bensinstasjonen på Melbu.

Statoil ut?

VA skrev tidlig i januar at driveren av stasjonen og verkstedet på Melbu, Stig Arne Olsen, ønsket å legge inn årene, og at stasjonen hadde solgt sine siste dråper bensin og diesel på en stund. De var likevel klare den gang på at det skulle flyte drivstoff gjennom pumpene på Melbu igjen.

Siden den gang har pumpene stått i ro og det har kun vært mulig å benytte seg av verkstedet og butikken ved stasjonen og det den har å tilby.

Lover bensinstasjon

Etter det VA erfarer varslet Statoil for en stund tilbake at det gikk mot en nedlegging av deres stasjon på Melbu og at videre drift må bli gjort av et annet selskap.

Hvem som vil drive stasjonen videre er imidlertid Edvardsen sparsom med detaljene om.

- Jeg kan forsikre at det blir bensinstasjon på Melbu. Jeg har ganske nettopp vært i møter og det gjenstår kun et par småting, forteller Edvardsen.

Er det noen andre enn de aktørene som har vært i sving tidligere som vil drive stasjonen?

- Det har jeg ingen kommentar til. De aktuelle driverne vil komme ut med en pressemelding når de har alt på plass, sier Edvardsen.

På plass

Hva tenker du om at dere endelig har ting på plass, for arbeidet med dette har jo pågått en stund?

- Det er veldig bra at vi har fått ting på plass nå. Jeg har aldri vært i tvil om at det kom til å løse seg, og dette er noe vi har jobbet med hele tiden. Jeg har jo også vært klar over de ryktene og den skepsisen som har vært hos folk. Men det blir bensinstasjon på Melbu, forsikrer Edvardsen.