BLV.no skriver fredag at det nå vil bli kunstgressbane i Lødingen. Kommunestyret i Lødingen hadde torsdag enstemmig vedtak om penger til kunstgressbane. Det skal ikke engang ha vært diskusjon om saken på møtet.

- En stor dag og en gledens dag for Lødingenfotballen, Lødingen kommunestyre har i dag vedtatt å forskuttere bygging av kunstgressbane i Lødingen i 2015, byggestart forhåpentlig i løpet av våren, skriver Lødingen ILs A-lag på Facebook torsdag.

- Må få rette en stor takk til Høyres gruppe for å jobbe frem dette forslaget, og til kommunestyret for enstemmig å gå for dette, skriver de videre.

Nestleder i Lødingen Høyre Gunnar Lie Eide er fornøyd med vedtaket, og for at det var enstemmig.

- Jeg er veldig glad for at vi nå har økonomiske muskler til å i hvert fall gjøre noe positivt. Denne gangen var det ungdommen og de eldre vi satsa på, sier han til VOL.

"Jaggu på tide!" "Søkkanes trivelig vedtak" og "Meget bra. Dette er det mange som e glade for, en god start på jula" er noen av kommentarene som har kommet under innlegget til A-laget på Facebook.

Eide i Høyre håper dette vil føre til at Lødingen IL kan arrangere flere gode fotballturneringer, og videreutvikle tilbudet.

Venstres Bjørn Hegstad mener dette skjer på høy tid, ifølge BLV.

– Jeg vil gratulere fotballgruppa med opprykk. Dette på tross av at de har måttet spille under håpløse baneforhold, uttalte saksordfører Bjørn Hegstad til Bladet Vesterålen.