Irene Pettersen har laget julekranser i 16 år. I tillegg kunne hun by på husflid av mange slag. Foto: Svein Harald Hansen

39 utstillere fra Troms i nord til Rognan i sør, pluss russiske håndverkere, fikk god omsetning på julevarene. Her var det mang en øksnesværing som fikk handlet ferdig julegavene, fikk vi høre.

– Messa er veldig viktig for idrettslagets økonomi. Den innbringer 70.000 -. 80.000 kroner i snitt hvert år, sa messegeneral Oddny Bye Larsen, som var svært fornøyd med at alle salgsbodene var fylt opp og at publikum var fornøyd.

Her fant du håndverk av høy klasse, de nydeligste strikkede plagg, nissser i alle utgaver, lefser, pålegg - ja, altså absolutt noe for enhver smak og behov.

Presenterte bok

Inger Lise H. Johansen fra Alsvåg var svært fornøyd med å få presentert sin nyutkomne bok "Kan mamma´n og pappa´n min være med?"

– Med boka har en stor drøm gått i oppfyllelse. Den handler om hvordan det er å miste et barn i svangerskapet, et tabubelagt område. Den formidler tanker rundt dette temaet, det å være i en slik situasjon, noe som jeg har erfart selv. Jeg har fått god hjelp av mine barn og av mamma, fortalte hun.

Hun har en facebook-side med samme navn som boka for å nå et stort publikum.

En runde rundt om i messelokalet bekreftet at salget gikk som smurt og at publikum satte pris på at det var kvalitetsvarer som ble omsatt.